SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2016. október 12. 13:34

Uniview NVR201/202/204 digitális rögzítő

Az Ön üzletének védelmére született

Az Alfa Digital Kft ezúton mutatja be a 10 legnagyobb gyártó közül az Uniview NVR201/NVR202/NVR204-es sorozatú rögzítőit.
- Egyszerű használat
- Felhő alapú hozzáférés
- Professzionális, kedvező árú megoldás

NVR201E, NVR201L, NVR202E
A kis és közepes méretű üzletek tulajdonosai részére kiváló választás a 201-es sorozat, 4/8 rögzítési csatornával 1db beépíthető merevlemezzel. A H.264-es tömörítéssel 40/80Mbps rögzítési sávszélességgel képes kielégíteni az ilyen jellegű területeken megjelenő igényeket költséghatékony módon. A csendes, ventilátor nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy olyan helyre is telepítésre kerüljön, ahol már ez a zaj is zavaró lehet.
Az egyszerű kezelést biztosítja a jól átgondolt magyar nyelvű kezelőfelület is.

Felhő alapú csatlakozás, könnyű kezelés
Minden NVR támogatja a P2P alapú csatlakozást. Megtekintheti a kamerák online képét, visszanézheti a felvételeket okos telefonján bárhol bármikor. Az Uniview P2P szolgáltatása támogatja a riasztásokról történő azonnali értesítést is a mobil klienseken. Egy éjszakai behatolás esetén a tulajdonos azonnal értesítést kaphat az eseményről és akár a telefonján is rögzítheti a kamerák képeit.

Típusok:
NVR201-04L, NVR201-08L, NVR201-04E, NVR201-08E, NVR202-08E, NVR202-16E, NVR204-16E, NVR204-32E.

Cégbemutatkozás:
Az UNIVIEW magyarországi képviselete; az Alfa Digital Kft. az új márkadisztribúción kívül a piacon már jól ismert egyik legnagyobb gyártó Turbo HD-s és IP termékeit, valamint NEON eszközök OEM (sajátmárkás) változatait Alfa Digital Highline és Alfa Digital néven forgalmazza.
Termékpalettáján többféle HD-TVI, IP és analóg eszközök találhatók, a megfizethető, de megbízható minőségű termékektől a felső kategóriás projekt rendszerekig.
A cég profiltisztán CCTV rendszerek, rendszereszközök forgalmazásával, nagykereskedelmével foglalkozik, kiemelt fontosságot tulajdonítva a termékek teljes körű műszaki háttértámogatására.
A cég munkatársai maguk készítik az eszközök magyar nyelvű adatlapjait, használati útmutatóit, a gyár technikai részlegével közösen a szintén magyar nyelvű kezelőfelületeket, firmware frissítéseket.
A minősítések megléte, garanciális ügyintézés, szervizháttér szintén a támogatás (support) része a magyar képviseletnél.
Elérhetőségek: www.uniview.alfadigital.hu; www.alfadigital.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!