SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. január 23. 11:59

ELDES ESIM120 (2G) és ESIM320 (2G/3G) távoli kapuvezérlő


Korábbi cikkünkben megemlítettük az ELDES (litván fejlesztő cég) portfóliójából az EPIR3, ESIM364 GSM/GPRS behatolásjelző rendszereket és az ET082 kommunikátort. Most szeretnénk bemutatni az ugyancsak Novosec Security Kft. által forgalmazott távoli kapuvezérlőket, melyekhez ingyenes web és mobil applikáció is társítható.Két termék felelős ennek megvalósítására, az ESIM120, mely 2G kapcsolattal rendelkezik és az ESIM320, mely 2G és 3G kapcsolattal egyaránt büszkélkedhet.

Mindkét eszköz programozása ugyanolyan kezelőfelülettel és beállítási lehetőségekkel rendelkezik az ELDES PC konfigurációs szoftver magyar nyelvű platformján. Nagy előnyük (mint az ELDES paletta legtöbb eszközénél), hogy távolról 2G illetve 3G kapcsolaton keresztül is programozhatók PC konfigurációs szoftver segítségével, valamint egyedülállók abban, hogy az ELDES felhőszolgáltatásán keresztül webfelületen is beállíthatók, a rendszer felhasználói kezelése mellett.


Alapvető tulajdonságok:

Az ESIM120/320 2db relés kimenettel rendelkezik (NO/NC), melyek a kapuk nyitását teszik lehetővé, valamint rendelkezik további 2db negatív és 1db pozitív bemenettel (NO). 2000db felhasználói telefonszámot képes tárolni, mely felhasználók elnevezhetők és különböző jogosultságokkal felruházhatók.

Felhasználói jogosultságok:

A felhasználók ingyenes hívással és mobil applikációval is vezérelhetnek kimeneteket (1-es, 2-es, mindkettő egyszerre), melyre beállíthatók különböző időszakokra vonatkozó vezérlési jogosultsági ütemezések. Az ingyenes hanghívással való kapunyitó vezérlés kvótázható hívási darabszámra, valamint korlátozható a felhasználó érvényességi ideje is.

Kimenetek:

A kimenetek felhasználókon keresztül történő vezérlésén túl automatikus működésre is programozhatók különböző időszakokra.

Adminisztrátori telefonszámok:

A rendszerben 5db adminisztrátori telefonszám kaphat helyet, amikre a rendszer az SMS értesítéseket küldi. Az adminisztrátorok továbbá jogosultak lehetnek kimenetek vezérlésére vagy Hanghívás által adhatnak parancsot a rendszernek a távprogramozás engedélyezésére.

SMS és Hívás értesítések:

Többféle SMS értesítést küldhet a rendszer a jogosult adminisztrátoroknak, például rendszer felállás, időszakos teszt, bemenetek által érzékelt esemény és megtelt eseménynapló. Az SMS-ek száma limitálható napi és havi szintre egyaránt. Visszahívást az eszköz az adminisztrátoroknak és felhasználóknak egyaránt kezdeményezhet akkor, ha hanghívás segítségével vezérelnek kimenetet, és a kimenet aktivált állapotba került.

Dupla memória:

A rendszer a beállításait is és a felhasználói telefonszámokat és az azokhoz tartozó jogosultságokat is külön-külön memóriában tárolja. Ha valamilyen okból az eszközt alap gyári állapotra kell állítani, a felhasználói adatok nem vesznek el az eszközből.

ELDES felhő szolgáltatás:

Az eszközök 2G illetve 3G kapcsolaton keresztül képesek felcsatlakozni az ELDES szerverekre és ezáltal webfelületen és mobil applikáció segítségével is működtethetők. A mobil applikáció Android és iOS platformon egyaránt elérhető és Widget ikonrendszerrel működik. Az ELDES felhőszolgáltatása ingyenes és regisztrációt igényel. A regisztrált adminisztrátornak van jogosultsága további eszközöket, vendégfelhasználói e-mail címeket és telefonszámokat csatlakoztatni a felhőhöz, valamint neki van jogosultsága a felhőn keresztüli távprogramozáshoz is.

További információk a www.novosec.hu terméktámogatása alatt.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!