SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. február 13. 15:13

“4 in 1” AHD kamerák a POWER Kft. termékpalettájában

Új TECHSON - 2MPX – OSD menüvel rendelkező “4 in 1” AHD kamerák a POWER Kft. termékpalettájában. AHD - TVI - CVI – PAL

A két legújabb TechSon Analóg HD kamera új szintre emeli a szabványok közötti kompatibilitást.A két új – dome és kompakt – kamera közös, új tulajdonsága, hogy mind a 4 analóg videójel szabványt ismeri, és választhatóan képes használni. A kamerák kimenete a jelkábelen keresztüli CoC vezérléssel, az OSD menüből állítható be AHD, TVI, CVI vagy hagyományos PAL rendszerre. A két kamera nemcsak TechSon AHD vagy Hikvision TurboHD(TVI) rögzítőkhöz használható, hanem bármilyen gyártmányú analóg vagy HD analóg rögzítővel üzemképes.


Bármelyik analóg rögzítővel használhatóak, legyen az AHD, TVI vagy éppen CVI. A három HD szabvány mellett - természetesen - a TechSon kamerákra jellemző módon a hagyományos PAL rendszerű rögzítőkkel is kompatibilis, így például Comelit kaputelefonok kiegészítő kamerája is lehet.

A két kamera 2 megapixeles (Full HD) felbontással rendelkezik, és a kimeneti videójel szabványa OSD menüből állítható.


Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában