SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Magánnyomozás

2017. március 7. 9:21

Márciusi Detektív Klubnap

A Magyar Detektív Szövetség "Detektív Klubnap" címmel a következő összejövetelét 2017. március 8-án, szerdán 15.00 órai kezdettel tartja.
Az márciusi „Detektív Klubnap” témája:

A biometria jelene, jövője, a térfigyelő rendszerek alkalmazásának nemzetközi helyzete, a hazai alkalmazás lehetőségei, stratégiája és technikája.
Fehér András okl.biztonságtechnikai mérnök, magánbiztonsági szakértő, az Óbudai Egyetem, Alkalmazott Biometria Intézet igazgatója előadásában.

A „Detektív Klubnap” helyszíne (MEGVÁLTOZOTT!):
Astoria Oktatóterem, Genf terem Astoria Oktatóterem, Genf terem
1075 Budapest, Károly krt. 3/A.
GPS koordináták: 47°29’43,1”N 19°03’34,8”E (47.495313, 19.059657)

Fontos információ:
Aki teheti, annak javasoljuk a tömegközlekedéssel történő megközelítést, egyrészt a parkolás nehézségei, másrészt a rendezvény után a helyszín nyugodt idegállapotban (csúcsforgalom) történő elhagyása miatt.

A „Detektív Klubnap” a Szövetség tagjai részére, valamint minden magánnyomozói igazolvánnyal rendelkező érdeklődő, továbbá a NKE RTK oktatói és hallgatói számára – jogviszonyuk igazolása mellett – ingyenes, de előzetes regisztrációhoz, bejelentkezéshez kötött:

- Kérjük részvételi szándékának jelzését, legkésőbb az aktuális klubnapot megelőzően 2 nappal.

- A Klub működésével, programjával kapcsolatos tájékoztatást e-mail útján Kínyó Rolandtól (rkinyo@hungaryeye.com) kérhető.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a MDSZ elnöksége.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában