SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2017. május 11. 9:13

Ha 100 évre tervezel…

Az LDSZ főmérnök előadása a Kandón

Állítólag Konfucius mondta, hogy „Ha 1 évre tervezel, ültess rizst; ha 10 évre tervezel, ültess fát; ha 100 évre tervezel, tanítsd az ifjakat!” Lehet, nem pontosan ezekkel a szavakkal és nem kifejezetten a biztonságtechnikára gondolt, de ettől függetlenül helytálló gondolatok.
Ennek szellemében fogadta el az LDSZ Kft. az Óbudai Egyetem Műszertechnikai és Automatizálási Intézet, személy szerint Papp József (intézetigazgató-helyettes) részéről érkező felkérést, hogy a behatolásjelzés témakörében tartson gyakorlati előadást a cég egy munkatársa.

Gyakorlatit, hiszen az elméletet az ifjúság magába szívja az oktatások során, de a gyakorlati élet – kihívásain keresztül – olyan ismeretekkel gazdagítja az embert, melyet nem lehet a tankönyvekből kimazsolázni.

2017. április 25-én Szatori Tamás (az LDSZ Kft főmérnöke) tartott a „Bánkis” mérnökjelölteknek a behatolásjelző rendszerek múltjáról, jelenéről és jövőjéről, kifejezetten gyakorlati megközelítésű, rövidnek közel sem mondható (3 órás) előadást. A következő „felvonás” 2017. május 9-én várható, a CCTV világáról.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában