SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

2017. június 26. 21:47

Dahua Technology disztribútori szakmai napok

Június 28-án a végéhez ér a Dahua Technology Hungary Kft. és disztribútorai által szervezett szakmai napok a videomegfigyelő, a videokaputelefon, a beléptető rendszereiről, közlekedés- és parkolástechnikai, valamint a digitális médiatartalom megjelenítő megoldásairól.
A képzéssorozat június havi oktatásainak utolsó helyszíne:

- jún. 28. Szeged

REGISZTRÁCIÓ ide kattintva.

A Dahua fontosnak tartja a rögzítők programozásait és a kamerák beállításait segítő oktatások szervezését, de mindenek előtt a legfőbb célja, az eszközök működésének technológiai hátterének, az elektronikai és számítástechnikai hálózati alapfogalmaknak, azok működésének és beállításának ismertetése és átadása.

Terveik szerint további, magasabb szintű ismereteket átadó témakörökkel várják workshop rendszerben a meglévő partnereiket. Ezt megelőzően a Dahua Technology Ltd. teljes termék palettájának ismertetésére és ezen eszközök működésének elméleti oktatására kerül sor, amelyre IDE kattintva lehet jelentkezni.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!