SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. június 14. 8:09

Új AXIS PTZ IP CCTV kamerák, kifejezetten nagy területek megfigyeléséhez

Az Axis bejlentette új-generációs, akár 360°-os horizontális (és 135°-os vertikális) látómezőt biztosító, kameramozgatóra integrált (PT/Z) bispektrális (hagyományos+hőkamera combo) és hőkameráit, melyeket kifejezetten kültéri, nagy területet/távolságot lefedő (pl. kerítés/határ védelem) projektekhez javasolnak.
Az új kamerák – a gyártó által – kiemelt előnyei:

Nagy sebességű, akadozásmentes PTZ mozgathatóság, végállás nélküli horizontális tartománnyal. Beépített elektronikus képstabilizátor (EIS). SFP csatlakozóaljazat az egyszerű (akár üvegszálas) kábelezés érdekében. Pontos pozícióraállás még nagy szélben és szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is. Széles konzol és kiegészítő választék.

A 10°-os látószöggel rendelkező AXIS Q8641-E és AXIS Q8642-E PT hálózati hőkamerákat kifejezetten nagy távolságok lefedésére feltételezett események vizuális megerősítéséhez javasolja az Axis.

Az extrém fényérzékenységű, Forensic WDR-rel rendelkező AXIS Q8685-E/-LE PTZ kamera (HDTV) 1080p felbontást és 30x zoom funkciót kínál.

A bispektrális AXIS Q8741-E és AXIS Q8742-E Bispectral PTZ IP CCTV kamerák a fenti két kamera képességeinek kombinációját nyújtja egy termékben.

Az AXIS Q8741-LE, AXIS Q8742-LE és AXIS Q8685-LE hosszú élettartamú integrált IR sugárzóval, valamint beépített ablaktörlővel és mosóval rendelkezik.

Az új kamerák 2017 második és harmadik negyedévében kerülnek piacra.

Forrás: Axis Communications

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában