SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. augusztus 22. 7:32

Intellio Video System 4 – könnyű kezelhetőség, hatékony megfigyelés, gyors esemény-visszakeresés

Az IVS4 az Intellio másfél évtizedes tapasztalatát felhasználva készült. A szoftver legújabb generációja sok újdonság mellett az IMC4 mobil applikáción keresztül akár rendszerüzenet formájában (push notification) küld értesítést az eseményekről a felhasználók telefonjára.
Az Intellio video-menedzsment szoftverének legújabb generációja rugalmasan skálázható, robosztus és hibatűrő. Minden területen felhasználható, ahol videó-megfigyelő rendszerre van szükség, ipari létesítményekben, logisztikai parkokban, áruházakban és irodaházakban. Tökéletes funkcionalitást nyújt, legyen szó városi térfigyelésről, vagy a sportközpontok egyedi szabvány szerinti megfigyeléséről.

Az IVS4 időt és erőforrást takarít meg!Intelligens funkcióinak köszönhetően egyszerűvé válik a megfigyelés, az esemény-visszakeresés és a tárolás sok kamera és nagy mennyiségű videóanyag esetén is:

- intelligens mozgáskövetés méret, szín és irány szűrésével
- automatikus riasztás kameraoldali detektorok alapján
- lopott tárgy érzékelése
- szabotázs érzékelő
- irány érzékelő
- vonalátlépés érzékelő
- intelligens eseményböngészés
- intelligens mozgásérzékelés
- intelligens tárgykeresés
- rendszámfelismerés
- mobil applikáció iOS és Android platformokon

Kiemelkedő újdonság, a PTZ preset alapú visszakeresés, mely lehetővé teszi, hogy a megfigyelő személyzetnek nem kell az őrjárat funkció miatt körbe-körbe forgó kamera felvételei között megkeresni a megtekinteni kívánt eseményt, hanem úgy nézhetőek vissza felvételek, mintha egy adott pozíciót megfigyelő fix kamera készítette volna őket.

Az IVS4 alkalmazásával akár több 100 kamerás rendszer is jól skálázhatóan kiépíthető, a földrajzilag külön álló telephelyek kamerái is egyetlen kliensprogramon belül felügyelhetőek. Az automatikus dokumentáció készítő modul megkönnyíti az üzemeltetők munkáját, felgyorsítja a beállítás és dokumentálás folyamatát.

Bővebb információ:
www.intellio.hu
sales@intellio.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában