SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. szeptember 12. 7:35

A deep learning NVR elérte a 90%-os riasztási megbízhatóságot

Állatok, levelek, árnyékok, változó fényviszonyok vagy egyéb, jelentéktelen események eredményeképpen előálló téves riasztások gyakran nehezítik meg a biztonsági személyzet életét, és nemcsak emberi, de komoly anyagi forrásokat is fel tudnak emészteni. Az emberi test felismerésére is képes iDS-9632NXI-I8/16S NVR azonban képes könnyedén kiszűrni az ilyen jellegű téves riasztásokat.
Ez a deep learning NVR 90%-on is túlmutató megbízhatósággal tudja azonosítani az emberi jelenlétet. Nagyteljesítményű grafikus processzorának (GPU) köszönhető fokozott feldolgozási képességével és mélytanuló algoritmusával túlszárnyalja a jelenleg elérhető, hagyományos CPU-val rendelkező NVR-eket. Továbbá ezek a fejlesztések lehetőséget adnak a felhasználóknak, hogy az eltárolt képanyagból az eddigieknél jóval gyorsabban keressenek és azonosítsanak személyeket vagy tárgyakat.

Az első deep learning NVR
Az iparág első mélytanuló rőgzítője a Hikvision DeepinMind NVR. Egyedülálló teljesítményének hála, amely nem a CPU, hanem a GPU kialakításából fakad, kényelmesen utasítja maga mögé vetélytársait.

Téves riasztások kiszűrése
A DeepinMind NVR alapját a öntanuló algoritmus adja. Ez az emberi testet felismerő technológia garantálja, hogy az NVR kiemelkedő pontossággal érzékel és riaszt. Többé nem fognak téves riasztást okozni állatok vagy tárgyak, mivel az NVR felismeri és kiszűri ezeket a jelentéktelen eseményeket, és a szituációhoz mérten értesíti a felhasználókat.

Lényeges előrelépés a téves riasztások ellen
Az iDS-9632NXI-I8/16S riasztási pontossága 90% feletti, mivel többször is feldolgozza a beérkező képanyagot, valamint lehetőséget ad a keresett személyek gyors és megbízható azonosítására is.

Termékjellemzők
 •  Emberi test érzékelés és analízis
 •  Fokozott dekódolási képesség és javított sávszélesség felhasználás
 •  Kompatibilitás akár 12MP-es IP kamerákkal is
 •  Kompatibilis a H.265+/H.265, h.264+H.264 videótömörítési formátumokkal
 •  2 HDMI/2 VGA port, HDMI1 kimenet akár 4K/60Hz-en
 •  Smart 2.0 funkció és ANPR
 •  8 merevlemez (8TB/merevlemez) és RAID (RAID0/1/5/6/10) támogatása
 •  N+1 (meleg tartalék) funkció
 •  Üzem közben cserélhető merevlemezek


 • Felhasználás
  A DeepinMind NVR alkalmas minden olyan helyen való felhasználásra, ahol a megbízhatóság és az automatizált riasztás a fő cél, például okos otthonok, ipartelepek, hotelek vagy bankok esetében.

  További információért látogassa meg a RIEL weboldalát, vagy keresse a RIEL munkatársait az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

  RIEL Elektronikai Kft.
  1139 Budapest, Röppentyű u. 24.
  Tel.: +36 1 236 8090
  Fax: +36 1 236 8091
  E-mail:info@riel.hu
  Web: www.riel.hu  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában