SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. szeptember 20. 8:30

Intellio iparági megoldások

Intellio Technologies Zrt. - C4 stand

Az Intellio célja, hogy egyedi megoldásai és folyamatos fejlesztései révén hatékony videokamerás megfigyelőrendszereket alkosson. A 2005-ben világelsőként megvalósított kameraoldali intelligencia új generációja ötvözve a saját fejlesztésű IVS4 menedzsmentszoftver használatával komplett rendszert alkot, mely egyedi előnyöket biztosít a különböző felhasználási területeken.
IntelliCity
Az okos város koncepció fontos eleme a közösségi terek megfigyelése. Az Intellio komplex kamerarendszerének segítségével valós időben követhetőek az események a város egész területén. A biztonsági funkciók mellett hatékonyabbá tehető a közszolgálat és az önkormányzat mindennapi működése. Az IntelliCity segítségével megvalósítható a város egész területének központosított megfigyelése. A közlekedési vétségek és a vandalizmus visszaszorítása, a javuló közbiztonság együtt növelik a lakosság elégedettségét.


IntelliSport
A sok látogatót vonzó sportrendezvényeknek és kulturális eseményeknek otthont adó létesítmények hatékony védelme komoly kihívás. Az IntelliSport a Magyar Labdarúgó Szövetség 2017-es szabványának elsőként megfelelő kamerarendszer, amely tökéletes választ ad ezekre a kihívásokra. Nagyítható panorámaképen, élőben teszi láthatóvá a teljes lelátót, a nagyfelbontású intelligens kamerák igazolványkép minőségű felvételt készítenek akár több, mint 100 méteres távolságból. Látogatáselemző funkciójának segítségével értékesítés és marketing területen a rendszer további hasznot termel.


IntelliShop
A tökéletes képminőség, az intelligens video funkciók és analitikai eszközök kombinációja utolérhetetlen előnyöket biztosít a kereskedők, kereskedelmi ingatlan üzemeltetők számára biztonság, értékesítés és marketing területén egyaránt. Az alapvető biztonsági funkciókon túl forgalom elemzés támogatja a munkaerő szervezést, a munkatársak hatékony elosztását időben és térben, ezzel növelve a vásárlói élményt. Az arc detektálás és életkor meghatározás lehetővé teszi a marketing akciók hatékony tervezését és mérését, támogatja a digitális tartalomszolgáltató rendszerek üzemeltetését.


IntelliLogistic
Az Intellio logisztikai központok számára fejlesztett intelligens megfigyelő rendszere hatékonyan támogatja az árumozgás folyamatos megfigyelését. A nyomon követhető folyamatok hatékonyabb működést, ezáltal magasabb profitot eredményeznek. A kamera oldali és szoftveres intelligenciák tudatos használata és a gyors, esemény alapú visszakeresés támogatják a valós felelősség megállapítását, időt és költséget takarítanak meg reklamáció esetén.

Bővebb információ:
www.intellio.hu
sales@intellio.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában