SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. szeptember 21. 11:14

Key Automation: minden, ami kaputechnika, forradalmian új ruhába öntve, ahol a gép és természet határai összemosódnak

Az olasz „dolce vita” érzés már Magyarországon is elérhető az olasz KEY AUTOMATION által gyártott termékekkel, a Novosec Security Kt. kizárólagos forgalmazásában.
A Key Automation S.R.L. fiatal, dinamikusan fejlődő olasz cég, amely automatizált rendszereket gyárt kapuk-, garázskapuk-, sorompók mozgatásához. A nagy múltú kaputechnikai cégekből kiváló mérnökök célja kezdetben az volt, hogy valami újat és jobbat hozzanak létre a kaputechnikában. Az elmúlt években nagyszerűen ötvözték az erős és megbízható mechanikát, - a modern anyagkutatásnak köszönhetően - új könnyű ötvözetekkel. Mindezt fénytechnikával ellátva ajánlják. A Key Automation jelen van az otthonra gyártott, és az ipari kivitelű kaputechnikai automatizálási rendszerekben is.

Az elmúlt években számos innováció született:

14A VEZÉRLŐ
Minden szárnyas-, toló- és földbe süllyesztett kapuhoz ugyanazt a típusú 14A moduláris felépítésű motorvezérlő kerül beépítésre. Az LCD kijelzővel rendelkező vezérlő felhasználóbarát és rendkívűl könnyen programozható, mivel a magyar nyelvet is tartalmazza. Levédhető beállításokkal az idegenkezűség teljesen kizárható.


NIGHT LIGHT SYSTEM:
Éjszakai fényrendszer, amely teljesen új a kapu automatizálási iparban. Az innovatív NLS rendszer kezdetben a LED-ek beépítésén alapult a motorokba és a villogókba, egy éjszakai fényérzékelővel kiegészítve. 3 évvel ezelőtt a Key Garden termékcsaláddá bővült, jelenleg hét különböző típusú kerti világításból áll. Kínálatukban szerepelnek különböző LED világító oszlopok, valamint garázskapu- és lépcső LED világítás. Ha a felhasználó úgy szeretné, akkor a kerti fények alkonyatkor automatikusan bekapcsolnak, hajnalban virradatkor kikapcsolnak. De mindezt távirányítóval is vezérelheti, a világítás erejét csökkentheti, növelheti, ki- és bekapcsolhatja, tetszés szerint.
FAST LINE MOTOROK:
Az új „Fast Line” olyan vevők részére, akik szeretik a sebességet és ahol az elengedhetetlen követelmény.


A tolókapu motor (SUN) és a szárnyaskapu motor (RAY) FAST verziója a nagyobb sebességével nyújt kényelmet a végső felhasználóknak. A professzionális gyors motorral ellátott sorompó (ALT FAST) másodpercenként képes 90 fokra nyitni, így eleget téve különleges igénybevételeknek, például autóparkolók-, mélygarázsok gyors forgalmának. Ha az innováció és a formatervezés diadalát rövid szóval akarjuk kifejezni, akkor elég azt mondanunk:

„KEY”

Lendvai Tibor
Key termékmenedzser
Novosec Security Kft.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában