SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. október 9. 7:52

Dahua-minősített Theia 4K optikák

A Theia Technologies bejelentette, hogy a Dahua minősítette és kompatibilisnek találta új 4K-s optikáit a kameragyártó IPC-HF81230E Ultra HD boksz kamerájával.
A Theia 4K optikák kiváló képalkotásra képesek a – jelenleg legelterjedtebb - 1.55 mikron méretű pixeleket tartalmazó 1/2.3”-os 4K képalkotókkal, de lefedik a 1/1.7”-os 4K CMOS-okat is. A varifokális optikacsalád 112°-9° vízszintes látószög megjelenítést tesz lehetővé (SL410: 4-10mm, SL1250 - 12-50mm). A kamerák éjszaki üzemmódjában (IR megvilágítás mellet) <5 mikron fókuszeltolódás érzékelhető mindössze. A család fix fókuszú, 52mm-es tagja – versenytársaihoz mérten – jóval kompaktabb, így akár kisebb kameraházba történő telepítést is lehetővé tesz. A családban megtalálhatók DC-vezérelt és P-íriszes verziók egyaránt; valamint teljesen motorizált és nyákoptikák is fellelhetők.


Forrás: Theia Technologies

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában