SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. október 2. 11:36

DH-SD12200T-mini PT dómkamera

Új mini PT dómkamera jelent meg a DAHUA kínálatában.
Az új kialakítású, repülő csészealjhoz hasonlító ház, gyors egyszerű telepítést tesz lehetővé, könnyen beállítható, így pillanatok alatt felszerelhető.
A kamera belsejében egy 1/2.8” 2Megapixeles STARVISTM CMOS érzékelőt találunk, mely 3,6mm-es optikával van alapkiépítésben szerelve. Opcionálisan természetesen 2,8 mm optika is rendelhető olyan helyekre, ahol még nagyobb látószögre van igény.

 • 1/2.8” STARVISTM CMOS
 • 3.6mm/2.8mm, F1.6
 • H.265/H.264/MJPEG
 • beépített mikrofon
 • 3 Stream
 • 400°/s vízszintes sebesség
 • 200°/s függőleges sebesség
 • BLC / HLC / WDR (120dB)

  A kamera praktikus kialakításának köszönhetően, könnyen – akár külön konzol nélkül is szerelhető mennyezetre. De a kapható speciális konzolok alkalmazásával, akár függesztve, akár oldalfalra is helyezhető, az adott épület kialakításának függvényében.

  A kamera kétféle hálózati kialakítással rendelhető. Az egyik típus vezetékes IP hálózatokhoz illeszthető, ez a modell akár POE tápellátással is működtethető. A Másik modelltípus Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatható, akár 2,4 vagy 5 GHz –en is. Beépített mikrofonjának köszönhetően, jó minőségű hangfelvételt készíthetünk a megfigyelt objektumban.  A kamera támogatja az intelligens érzékelési funkciókat IVS – mint például a vonalátlépést, otthagyott/elveszett tárgyak észlelése, arc detektálás.
  Easy4IP megoldás alkalmazásával akár mobil készülékünkre küldheti a riasztási eseményeket.

  A kameraház kialakítás IP66 védelmet nyújt, és mivel a kamera -30 és +60 C között működőképes, kültéri és beltéri telepítésre egyaránt alkalmas.

  Telepítését minden olyan területre ajánljuk, ahol nincs szükség professzionális megoldásokra, viszont a felügyelet a megfigyelt terület mérete vagy kialakítása miatt nehezen oldható meg fixen telepített kamerával. Segítségével költséghatékonyan és gyorsan alakíthatunk ki egy belépő szintű videó rendszert, amely már számos ma elérhető extra funkciót is biztosít felhasználója számára.

 • Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában

  Business development manager / IPCamLive

  Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!