SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. november 13. 8:15

GeoVision Rendszámfelismerés komplexitása

A GeoVision rendszámfelismerő rendszere széleskörű felhasználást biztosít szinte minden területen. Legyen az sorompós beléptetés, közúton, valamint autópályán történő rendszámleolvasás, vagy akár térfigyelő rendszerekbe való integrálás. Az GeoVision LPR rendszerek kompatibilisek mind analóg, mind IP alapú eszközökkel is. A magyar rendszámok felismerése mellett a külföldi rendszámok azonosítása esetén is nagyfokú pontosságra képes.
Milyen szoftverrel valósítható meg?
A GV ASManager kezelő szoftver a rendszámfelismeréshez, GeoVision IP kamera kompatibilitással, valamint beléptető rendszerekhez alkalmazható. Számos funkciói közül kiemelkedik a 255db LPR sáv egyidejű kezelése, valamint adott esetben riasztás indítása, naplózás és sorompó nyitás. A Hotlist funkciónak köszönhetően körözött, lopott rendszámok keresésére is egyaránt alkalmas, melyekről akár email vagy SMS értesítést is kaphatunk. A parkoló menedzsmenttel maximális parkolási időtartam és darabszám meghatározása, engedélyezése is beállítható.

Egyik fő funkciója még, hogy egy belépésre jogosult személyhez több rendszámot is felvehetünk az adatbázisba. Ezáltal nemcsak azt korlátozhatjuk, hogy összesen hány darab gépjármű tartózkodhat a parkolóban, hanem azt is, hogy egy személy például csak egy gépkocsival hajthasson be, ezzel kizárva más tulajdonosok parkolóhelyeinek elfoglalását.

A parkolóba történő belépést követően a rendszer zölddel jelöli egy listában az újonnan beérkező járműveket (Vehicle entering), akik pedig már régebb óta vannak bent, azokat fehérrel (Stayed), ezzel is könnyítve a kezelő személyzet munkáját.

Kérdésekkel kapcsolatban írjanak az info@gvhungaria.hu email címre vagy hívják a (1)205 3527 számot.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában