SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. november 21. 8:10

UNV IPC2222ER5-DUPF60-C kamera

Láss tisztábban a sötétben!

Az UNV StarView sorozatú kamerák egyikeként az IPC2222ER5-DUPF60-C, F1.2 lencsét használ, hogy fizikailag is növelje a feldolgozható fény mennyiségét. Hisilicon H.265 DSP-re épül, a kamera speciális képfeldolgozási technológiájának köszönhetően képessé teszi a képminőség fokozását rendkívül alacsony megvilágítás mellett. Pontosabban szólva, 0,0005 lux környezetben mind a képélesség, mind a képek színei láthatóan legalább 25%-kal javulnak!

0,0005 lux. Egy gyertya fényének kétezrede… Lehetséges ilyen kis fény mellett értékelhető színes képet készíteni? Vagy szükség van egyéb megvilágításra, esetleg válasszunk hőkamerát?
Egy rendszerben minden hozzáadott eszköz növeli a költségeket, az eszközök ára mellett az energiafogyasztásuk sem elhanyagolható tényező. Lakott településtől távoleső rendszereknél, ahol pl. napelemmel termelt áram üzemelteti a rendszereket minden watt számít. Amennyiben hőkamerát választunk, annak ára többszöröse lesz bármilyen más kamera áránál.

Az Univiewnak köszönhetően, ezek egyikére sincs szükség! Az Uniview StarView sorozatú kamerái minimális fénymennyiség mellett (0,0005 lux), minimális energia felhasználásával (12 V, 9 Watt) is jól látható, értékelhető képet adnak!

Most azt gondolják, ha mindez lehetséges is, megfizethetetlenül drágább egy jó minőségű, hagyományos IP kamera áránál egy Uniview StarView kamera.

Tévednek.

Az UNV StarView kamerák kevesebb, mint nettó 50.000 Ft-ba kerülnek!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy ezeket a kamerákat olyan helyre válasszák, ahol a lehető legkevesebb a megvilágítás! A legjobb, ha egyáltalán nincs is külső megvilágítás! A felhasználási területük ezeknek a kameráknak a holdtalan éjszakák a Hortobágy közepén, kivilágítatlan gyárudvarok, önállóan működő üzemi területek, ugyanis a StarView elnevezés nem csak egy marketingeszköz!

Kiemelkedő képkészítési tulajdonságaik mellett, teljes mértékben védettek por ellen és vízbe merülés ellen, az IP67 szabványnak megfelelően!

Uniview IPC2222ER5-DUPF40-C IP kamera
Ár: 46.108 Ft + ÁFA ( 58.557 Ft )
1/2.8" CMOS, 1920x1080:30fps, H.265/H.264/MJPEG, Tripla stream, DC12V & PoE, IP67, IK10, Fix optika (4.0mm, 6.0mm), IR távolság: 50m, Super starlight: 0,0005 Lux min. megvilágítás (Starview)

Amennyiben vásárolni vagy eladni szeretné az Uniview termékeit, látogasson el weboldalunra.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!