SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. november 27. 14:25

IntelliShop – Komplett megfigyelőrendszer a kereskedelmi szektor igényeire fejlesztve

Az Intellio - áruházak és kereskedelmi láncok számára fejlesztett - IntelliShop intelligens megfigyelő rendszere a tökéletes képminőség, az intelligens funkciók és az analitikai eszközök kombinációjával hatékonyabbá teszi a mindennapi működést.
Az Intellio másfél évtizedes tapasztalatával alkotta meg azt a biztonságtechnikai kamerarendszert, mely a kamerákba épített detektorok segítségével elérhetővé teszi a gyors és hatékony mozgás-, objektum- és szín alapú észlelést. Az intelligens élőkép és visszakeresési funkciók támogatják a nagy forgalmú kereskedelmi egységek védelmét. A detektált eseményekről adott riasztások azonnali észlelést és gyors beavatkozást tesznek lehetővé, az esemény alapú visszakeresés a töredékére csökkenti a kritikus helyzetek utólagos azonosítását.

Több, mint biztonságtechnika
Az IntelliShop hatékony felügyeleti rendszer, emellett az értékesítést és marketinget is támogató eszköz. Az arcdetektáláson alapuló nem és életkor meghatározás technológiája új távlatokat nyit az indoor kampányok tervezésében és értékelésében. Az IntelliShop Visiscanner alkalmazása által nyújtott pontos statisztikák megmutatják egy kereskedelmi egység látogatóinak nem- és életkor szerinti összetételét, ezzel támogatva a marketing kampányok tervezését és mérését. Az IntelliShop rendszer jól használható a hatékony boltkép kialakításának támogatására, promóciók ideális helyének kijelölésére.

Bővebb információ:
www.intellio.hu
sales@intellio.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában