SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. december 5. 10:35

Új együttműködés a JVSG és a Dahua között

A Dahua Technology, a világ egyik vezető videókamerás megfigyelő rendszereket gyártó cége hivatalosan megerősítette együttműködését az IPICA Ltd.-vel (közismerten JVSG), aki CCTV hálózatok szoftveres tervezésére specializálódott. Az együttműködés eredményeként 2017. december elejétől a felhasználók a JVSG tervezőprogramjának segítségével egyszerűen és gyorsan tervezhetik meg Dahua termékeket tartalmazó videókamerás megfigyelő rendszereiket.
A telepítők és rendszerintegrátorok számára mindig nagy problémát jelent nagy projektek kapcsán a felügyeleti rendszerek szimulált megjelenítése. A kézi rajzolással vagy CAD képalkotással elkészített tervek és számítások rengeteg időt és erőforrást igényelnek, többnyire azonban mégis pontatlanok. A JVSG program Dahua termékek tervezésére kialakított felülete hathatós segítséget jelenthet számukra a tervezésben és kialakításban a vizualizáció, automatizáció és sztenderdizációs funkciók révén.

A JVSG Dahua IP videófelügyeleti tervező programja

Olyan egyszerű adatok bevitelével mint például a telepítési magasság, érzékelő formátum, felbontás, fókusztávolság, tökéletes 2D és 3D terveket készíthetnek a felhasználók.
“Megtiszteltetés számunkra a Dahua Technology-val megkötött új szerződés, melyet csupán kezdetként könyvelünk el hosszú távú együttműködésünkben. Az első fázis részeként a felhasználók rendelkezésére áll a teljes Ultra Smart és Eco-Savvy 3.0 széria, a HDCVI Ultra és Pro széria, az IP PTZ Ultra és Pro széria, valamint a HDCVI PTZ Pro sorozat.

A tervezőprogramban megjelenő Dahua termékpaletta folyamatos követni fogja a gyártó cég aktuális kínálatát, újonnan megjelenő termékeit.” – mondta Mr. Max Shumeyko, a JVSG alapítója.
“A világ egyik vezető biztonságtechnikai cégeként a Dahua elkötelezett az innovatív termékek és szolgáltatások irányában. Ennek érdekében mindig törekedtünk arra, hogy saját területükön elismert cégekkel alakítsunk ki partnerkapcsolatokat. Szeretnénk, ha a Dahua neve összekapcsolódna az egyszerűen használható, professzionális alkalmazásokkal és termékekkel. A JVSG és a Dahua közös tervezőfelülete tökéletesen illeszkedik ebbe a jövőképbe és meggyőződésem, hogy nagyszerű fogadtatása lesz felhasználóink körében” – tette hozzá Mr. Gao Jiaqi, a Dahua tengerentúli részlegéért felelős marketing menedzsere.

Az együttműködés újabb előrelépést jelent a Dahua termék felhasználói számára a különböző projekteken való sikeres részvétel irányában.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában