SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. december 5. 10:35

Új együttműködés a JVSG és a Dahua között

A Dahua Technology, a világ egyik vezető videókamerás megfigyelő rendszereket gyártó cége hivatalosan megerősítette együttműködését az IPICA Ltd.-vel (közismerten JVSG), aki CCTV hálózatok szoftveres tervezésére specializálódott. Az együttműködés eredményeként 2017. december elejétől a felhasználók a JVSG tervezőprogramjának segítségével egyszerűen és gyorsan tervezhetik meg Dahua termékeket tartalmazó videókamerás megfigyelő rendszereiket.
A telepítők és rendszerintegrátorok számára mindig nagy problémát jelent nagy projektek kapcsán a felügyeleti rendszerek szimulált megjelenítése. A kézi rajzolással vagy CAD képalkotással elkészített tervek és számítások rengeteg időt és erőforrást igényelnek, többnyire azonban mégis pontatlanok. A JVSG program Dahua termékek tervezésére kialakított felülete hathatós segítséget jelenthet számukra a tervezésben és kialakításban a vizualizáció, automatizáció és sztenderdizációs funkciók révén.

A JVSG Dahua IP videófelügyeleti tervező programja

Olyan egyszerű adatok bevitelével mint például a telepítési magasság, érzékelő formátum, felbontás, fókusztávolság, tökéletes 2D és 3D terveket készíthetnek a felhasználók.
“Megtiszteltetés számunkra a Dahua Technology-val megkötött új szerződés, melyet csupán kezdetként könyvelünk el hosszú távú együttműködésünkben. Az első fázis részeként a felhasználók rendelkezésére áll a teljes Ultra Smart és Eco-Savvy 3.0 széria, a HDCVI Ultra és Pro széria, az IP PTZ Ultra és Pro széria, valamint a HDCVI PTZ Pro sorozat.

A tervezőprogramban megjelenő Dahua termékpaletta folyamatos követni fogja a gyártó cég aktuális kínálatát, újonnan megjelenő termékeit.” – mondta Mr. Max Shumeyko, a JVSG alapítója.
“A világ egyik vezető biztonságtechnikai cégeként a Dahua elkötelezett az innovatív termékek és szolgáltatások irányában. Ennek érdekében mindig törekedtünk arra, hogy saját területükön elismert cégekkel alakítsunk ki partnerkapcsolatokat. Szeretnénk, ha a Dahua neve összekapcsolódna az egyszerűen használható, professzionális alkalmazásokkal és termékekkel. A JVSG és a Dahua közös tervezőfelülete tökéletesen illeszkedik ebbe a jövőképbe és meggyőződésem, hogy nagyszerű fogadtatása lesz felhasználóink körében” – tette hozzá Mr. Gao Jiaqi, a Dahua tengerentúli részlegéért felelős marketing menedzsere.

Az együttműködés újabb előrelépést jelent a Dahua termék felhasználói számára a különböző projekteken való sikeres részvétel irányában.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!