SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. február 6. 7:59

INTEGRUM – Korszerű távfelügyelet

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Satel
Az INTEGRUM a Satel legújabb fejlesztése. A Linux alapú szerveren működő rendszer eddig a távfelügyeletben soha nem látott lehetőségeket kínál.

A szoftver webböngészős kezelői felülettel rendelkezik. Innen érhető el az összes szükséges funkció. A hagyományos távfelügyeleti megoldásokkal szemben jóval intelligensebb megoldás ez, mivel itt a távfelügyelet nem csak, mint passzív fogadó fél jelenik meg, hanem lehetősége van a kétirányú kommunikáció által programozási funkciók elérésére és a kezelésre, vagy a riasztórendszer élesítésére és hatástalanítására.

Ez különösen olyan esetekben használható jól, amikor egy cégnek több telephelye van országszerte és ezeket a fizikailag különböző helyen elhelyezkedő riasztórendszereket szeretnék központilag menedzselni.
A felület nagy előnye, hogy egy országos hálózatról egy összesített képet kapunk. Pontosan tudhatjuk azt, hogy hol mikor mi történt. Kifinomult szűrési beállítások is a rendelkezésünkre állnak. Összesítve láthatjuk azt, hogy a nagy kiterjedésű hálózatunkban összesen hány riasztási és hiba esemény van jelen, hány rendszeren folyik programozás stb. Továbbá lehetőség van az alkalmazottak adatainak tárolására, fényképpel együtt, amiket azután az adott rendszerekhez lehet társítani.

Jelenleg a Satel által gyártott Integra riasztóközpontokat tudjuk a szoftverhez társítani, amennyiben a rendszer rendelkezik IP kommunikátorral (ETHM-1 Plus). A jövőben az INTEGRUM tovább fog bővülni és a Satel tűzjelző rendszerek és a Satel beléptető rendszerek is integrálhatóvá fognak válni benne.

A kezelhető rendszereknek nincsen emberi léptékkel elérhető felső korlátja, így nagy kiterjedésű, akár több ezer riasztóközpontot magában foglaló rendszert építhetünk ki és menedzselhetünk központilag.

További műszaki információért érdeklődjön kollégáinknál a support@riel.hu vagy a 06 (1) 236 8093 telefonszámon.

Árajánlatkérés: ajanlat@riel.hu

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában