SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

2018. május 13. 9:55

RIEL tavaszi Roadshow

Idén tavasszal és ősszel, összesen 6 különböző városban kerül megrendezésre a RIEL Kft. nagyszabású eseménye. A Roadshow utolsó előadásán a Hikvision és a Satel újdonságaival, professzionális megoldásaival várják az érdeklődőket.
Minden állomáson lehetőség lesz tesztelésre, a rendezők gyakorlati tanácsokat, ötleteket adnak és kihagyhatatlan akciókkal készülnek.

A rendezvényen való megjelenés, a parkolás és a vendéglátás ingyenes.

2018 utolsó tavaszi időpont:
2018.05.17. SZÉKESFEHÉRVÁR – Best Western Plus Lakeside Hotel

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

Foglalja le a helyét még most!

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support