SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2018. március 27. 8:10

1.5M EUR-t invesztál a a Konica Minolta a MOBOTIX termékfejlesztésébe

A MOBOTIX és a Konica Minolta most bejelentett megállapodása alapján, 1.5M EUR K+F forráshoz jut a MOBOTIX.
Mint ismeretes, a Konica Minolta stratégiai befektetővé vált a német MOBOTIX-ben 2016 folyamán; az általa biztosított összeget olyan hardver és szoftverfejlesztésre kell fordítania, melynek eredményeként innovatív megoldások születhetnek az okos város (Smart City) / egészségügy / folyamat optimalizálás / stb. projektek számára.

A fejlesztési megállapodás a két cég közti együttműködés egy újabb lépcsőfokát jelenti. A japán óriás már eddig is jelentős mértékben elősegítette a MOBOTIX termékek értékesítésének előmozdulását.

A Konica Minolta - komplex megoldások keretében - számos országban (pl. Japán, Kína, Franciaország) értékesített MOBOTIX kamerákat logisztikai központokban, gyárakban; értékesítési csapatának egy része erőteljesen pormotálja a MOBOTIX megoldásait a K. M. végfelhasználói és értékesítő partnerei felé.

Forrás: MOBOTIX

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában