SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. április 11. 13:47

TCS kaputelefon

A TCS 1995 óta gyárt innovatív épületkommunikációs technológiákat: audió-, és videokaputelefon rendszereket éppúgy, mint beléptető és felügyeleti megoldásokat. Az épületen belüli kommunikációra számos lehetőséget kínálunk, mint pl. portaszolgálati rendszerek, integrált lakó-információs és vészhívó funkciókkal kiegészítve.

A TCS legfontosabb alapelvei: a modern technológiák alkalmazása és a tartós termékminőség biztosítás, amelyekről könnyen meggyőződhet, ha kezébe veszi bármely kültéri kaputelefon állomásunkat, műanyag helyett aluminium - tökéletes választás a tartósság, a vandálbiztos kialakítás és a design mellett.


A hagyományos szerelési módok helyett a TCS:BUS technológia használatával egy modern és funkcionális BUS-technológiát ismerhet meg. A jól bevált 3 és 6 eres BUS megoldások mellett legújabb fejlesztésként megjelent a 2 vezetékes rendszerünk is. Természetesen ma már elengedhetetlen az IT alapú kommunikáció, így szinte minden eszközünk IP verzióban is rendelhető.

A lakossági és kis társasházi audio és video rendszerek praktikus kiegészítője lehet a LAN modul, mellyel modiltelefonján is megjelenik a becsengetés és a kaputábla kamera képe, így akár a kerti medence partjáról is be tudja engedni vendégét.

Nagyobb társasházak kedvező áron kínált ADU2 kaputáblája akár több száz lakásos rendszer kiépítését is lehetővé teszi, LCD kijelzőn névlistából történő kereséssel, vagy akár video kamerával, beléptető kártyaolvasóval kiegészítve, mindezt vandálbiztos kivitelben.

Nagyobb exclusive társasházak, irodaházak rendszereinek alapja lehet a touch screen felületű AD4 kaputábla. Akár portaszolgálati készülékkel, emeleti, bérlői kiegészítő kaputáblákkal kiegészítve.

A termékek magasszintű minősége és megbízhatósága mellé cégünk közel 24 éves szakmai hátterét adja. Valamennyi tőlünk vásárolt rendszert felprogramozva adunk át, így a helyszíni telepítések költségei jelentősen csökkenthetők, ugyanakkor igény esetén az ország egész területén vállaljuk rendszerek teljeskörű beüzemelését és/vagy telepítését is.

24 órás szervízügyeletünk akár telefonos, akár helyszíni segítséget nyújt javítási, hibaelhárítási feladatokban. Tőlünk nemcsak a bedobozolt terméket kapja meg, hanem a projekt előkészítő tervezésétől kezdve, a telepítésen, üzembehelyezésen át, a garanciális és azon túli szolgáltatásokat is, nem titkoltan azzal a céllal, hogy akár évtizedekig élvezze termékeinket, rendszereinket.

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában