SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. május 29. 19:39

Bemutatkozott Magyarországon a CarmenGO

Az ARH Informatikai Zrt. Magyarországon is bemutatta a kamerafüggetlen rendszámfelismerést megvalósító innovációját. A CarmenGo bármely gyártó kameráival képes az együttműködésre, alkalmazása elérhetővé és egyszerűvé varázsolja a rendszámadatok képelemzés alapú feldolgozását.
A világpremiert követően Magyarországon is bemutatta új fejlesztését az ARH Informatikai Zrt. A CarmenGo kamerafüggetlen rendszámfelismerő alkalmazás képes bármely standard videofolyam feldolgozására. A több évtized fejlesztési tapasztalatát magában hordozó megoldás globális lefedettséget biztosít, világszerte huszonnyolcezer megkülönböztetett rendszámtábla típus alapján.

A CarmenGo bármely gyártó IP kamerájának képét feldolgozza. Együttműködik a korábban kiépített rendszerekkel, így jelentős kezdeti beruházási költségtől kíméli meg a vállalkozásokat. Alkalmazása gyerekjáték. A kamera típusának kiválasztását követően néhány kattintással megadható minden, az eléréshez szükséges információ és meghatározható a keletkező adatok tárolási helye és formátuma. A munka oroszlánrésze a CarmenGo fejlett rendszámfelismerő algoritmusára hárul, ami adaptív vizsgálatot végez minden egyes képkockán, a lehető legnagyobb pontossággal kiszűrve a rendszámadatokat a videofolyamból.
Az ARH új technológiájának használatával a rendszerintegrátorok jelentős fejlesztői költségeket takaríthatnak meg. Az adatok a felhasználó által előre definiálható, standard formátumban kerülnek továbbításra és tárolásra.

A CarmenGo önmagát optimalizálja. Használatához nincs szükség az automatikus rendszámfelismerő rendszereknél eddig elvárt mély szakmai ismeretekre. Adatbázis kezelői tapasztalat birtokában bármely vállalkozás egyszerűen, saját üzleti igényeire szabva használhatja fel a CarmenGo által szolgáltatott rendszámadatokat.

A magyarországi kutatás-fejlesztés és gyártói támogatás révén az ARH Informatikai Zrt. mindig gyors és valós megoldást szállít ügyfelei számára. A CarmenGo esetében is a terméktámogatás részét képezi az emelt szintű, munkanapokon 24 órán belüli válaszidőt garantáló support szolgáltatás.

Bővebb információ IDE kattintva elérhető.


Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában