SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. június 13. 11:30

Megújult a Videosec weboldala

A Videosec márka folyamatosan bővülő és megújuló termékkínálata mellet a weboldala is teljes körű átalakításon esett át. Az új weboldal képes maximálisan kiszolgálni meglévő és jövőbeli ügyfelek igényeit, melyeket egy hazai, illetve regionális márka fejlesztése és menedzselése indokol.
Az új webfelületet úgy alakították ki, hogy azon minden termékhez elérhető legyen az összes dokumentáció, elsősorban magyar nyelven, ami rendszeresen bővítésre és frissítésre kerül.

A weboldal ugyanakkor egyfajta virtuális katalógus és bemutatóterem is egyben, hiszen a hagyományos papíralapú nyomtatványok szerepe egyre jobban csökken, a főszerep immáron a bármilyen internetes eléréssel ellátott (mobil, táblagép, PC) eszközökről való gyors és naprakész információ birtoklásáé.

A weboldal nem webshop és a jövőben sem kíván majd az lenni, a partnerek árképzését továbbra is bizalmasan, személyes kapcsolatfelvétel, illetve hiteles regisztráció útján kezeli az Euro Tech Corp. Kft.

A cég célja, hogy jó referenciaként szolgáljon a megújult webfelület, a jelenlegi és jövendőbeli ügyfeleik számára, a Videosec termékek hiteles képviseletéhez és hasznos segédeszközként szolgáljon az eredményes munkavégzéshez.

A megújult Videosec weboldal megtekintéséhez IDE kattintson.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában