SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. július 10. 15:14

Továbbfejlesztett mobilitása az új Milestone Device Pack-kel

A Milestone Systems kibocsátotta Device Pack (támogatott eszközök „gyűjteménye”) 9.8-as verzióját, mely jelentős előrelépést jelent a viselhető kamerák rendszerbe illesztése terén.
A testen viselt kamerák (egy része) képes arra, hogy valósidejű képanyagot továbbítson a központ felé, de az esetek jelentős részében az átviteli sávszélesség problémát jelent.

A Device Pack 9.8-tól, az ONVIF G profilnak köszönhetően megoldható, hogy aktív szolgálat közben az Edesix és Zepcam viselhető kamerák csak egy rosszabb minőségű jelfolyamot továbbítsanak a Milestone XProtect felé, majd amikor a kamerákat egy széles sávszélességű hálózathoz csatlakoztatják, a kameraoldalon rögzített, kiváló minőségű képanyagot a rendszer „átemelje” és összehangolja a valósidőben megküldött videóval.

Ezeken felül, az új Device Pack verzió támogatja az Axis kamerák SRTP és a Bosch kameraoldali adattárolás funkcióját, a Mobotix MxActivitySensor kameraoldali analitikáit. Valamint, a Hanwha valamennyi hőkamerája natív támogatást élvez a 9.8 verzióban.

Forrás: Milestone Systems

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában