SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. augusztus 13. 12:57

Új terméksorozatok az UNV-től 2. – Prime széria

Az UNV Pro, Prime és Easy néven új terméksorozatot dobott piacra a már korábban meglévő termékskálája alapján Az Easy sorozat termékei a belépő szintű igényekhez alkalmazhatók, a Prime sorozat fejlettebb funkciókkal rendelkezik a kiváló teljesítmény érdekében, a Pro pedig az ultra-intelligens technológián alapuló csúcstermékek sorozata, melyek minden igényt kielégítő felhasználói élményt nyújtanak. A cikksorozat most következő 2. részében az Prime széria kerül bemutatásra.
Prime széria
A Prime sorozat szabványos és továbbfejlesztett kamerákat és NVR-ek széles skáláját tartalmazza, amelyek okos funkciókkal, magas felbontású kamerákkal és intelligens analitikai megoldásokkal teszik könnyebbé a felhasználók életét. A legnépszerűbb képfelbontások, mint például a 2/4/5/8MP, a teljes sorozatot jellemzik. A felvevők VCA-ja, beleértve az arcfelismerést, a behatolás érzékelést és a defókusz felismerést, képes nagymértékben javítani a kameramenedzsment hatékonyságát. A Prime család termékei éppen ezért kiválóak kereskedelmi épületek, parkok felügyeletére és kis projekthez is.

Okos funkciók
Az okos funkciók széles skálájával felruházott kamerák számos különböző megoldást kínálnak. Így például arcérzékelést,, behatolás érzékelés, képtartalom változást , vonalátlépést, ember számlálást , defocus funkciót. A Prime sorozatú kamerák, rugalmasabbak és jobb teljesítményt nyújtanak.StarView sorozat
Az Uniview újradefiniálta az általa korábban fejlesztett StarView technológiát , mely így már akár 0,0005Lux megvilágítással nagy felbontású színes képeket tud közvetíteni az éjszaka folyamán. A StarView sorozat Super Starlight kamerái F1.2 fókuszú, nagy íriszlencsékkel rendelkeznek, így könnyebben eresztik be a fényt. Eközben a hátsó megvilágítás (BSI) technológia javítja az alacsony fényérzékenységet, és az egyedülálló, az UNV által fejlesztett ISP is kulcsfontosságú.


Kialakítások
A kameraházformák teljes kínálatát felsorakoztatja a Prime sorozat, mint például cső, dóm, turret, illetve PTZ.

Népszerű képfelbontások
A Prime sorozat különböző képfelbontásokat tartalmaz - 2/4/5/8MP, amelyek kiváló képminőséget biztosítanak ezért a felhasználók nagyszámú kamerát alkalmazhatnak a legkülönfélébb helyzetekben.

Könnyű kezelhetőség
A Prime sorozatú kamerák számos funkcióval rendelkeznek, amelyek segítik a felhasználókat. 120dB-es WDR és a StarView-val kombinálva értékelhetőbb, tisztább világos képet ad. Eközben több külső eszközt is támogatnak a konfiguráció egyszerűsítéséhez: hang riasztás I/O és beépített mikrofon funkció. A folyosó mód, a motoros fókuszos lencse, AF, erőforrás megosztás is alkalmazható a felhasználók kényelme érdekében.
Prime NVR-ek
Más gyártók által forgalmazott NVR-hez képest a Prime sorozatú NVR-ek jobb teljesítményt nyújtanak. Támogatják a kamerák 12MP-es rögzítési felbontását és a 4K kimenetet, így azok készen állnak a professzionális megoldásokra is. Ezek az NVR-ek az Ultra 265 technológiát is alkalmazzák, amelynek köszönhetően akár 75% tárhelyet és sávszélességet is megspórolhatunk, mely így nagymértékben hozzájárul a költségek csökkenéséhez. Más funkciók, mint például a halszemoptika, a hőtérkép és a Prime sorozatú NVR-ek POS-ei kereskedelmi célokra is alkalmassá teszik.

Intelligens video tartalom elemzés
A Prime sorozatú NVR-ek különféle professzionális és intelligens videotartalom-elemzéseket támogatnak, mint például az arcfelismerés, a behatolás érzékelés, a vonalátlépés, az emberszámlálás és ’deep-learning’ funkciók.

Megbízható tárolás
A Prime sorozatnál különféle technikai módszereket használatosak az NVR tárolás biztonsága érdekében. Például az ANR, a RAID és az N + 1 hot spare csökkenti a költségeket és biztosítják a CCTV rendszer zavartalan működését rendkívüli események esetén is.

N + 1 Hot Spare
Az N + 1 hot spare egyszerű megoldás kisvállalkozások számára. A közös ’HA’ megoldással ellentétben csak egy NVR-t igényel a backuphoz több hálózati host esetén, így az ár és a megbízhatóság egyensúlyba kerül.

Az Prime széria termékei megvásárolhatók a Young B.T.S.-nél. Részletekért keressék a cég termékmenedzserét:

Nagy Lajos
termékmenedzser
nagy.lajos@young.hu
(30) 8192 647

Forrás: UNV

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában