SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. szeptember 5. 7:18

Hikvision Smart Parking Management

A gépjármű-állomány évről évre növekszik, ennek következtében a parkolók egyre zsúfoltabbak, így nő a hatékony parkolás menedzsment jelentősége a bevásárló központok, az irodaházak és a belvárosok közelében. A Hikvision intelligens megoldása mesteri módon javítja a parkoló üzemeltetők hatékony irányítási, biztonsági és jövedelmezőségi célkitűzéseit.

Hatékony beléptetés

A csúcsforgalom során a magas ügyféláramlás gyakran akadályozza a parkoló be- és ki torlódását. A biztonságos, hatékony és a gyors beengedés kulcskérdés. A Hikvision rendszámfelismerő automtikus rendszámfelismerő rendszere (ANPR) biztosítja a parkolók zökkenőmentes be- és kilépetetését.

A Hikvision DarkFighter és True WDR képalkotó technológiák, valamint az opcionális infravörös vagy beépített fehér fényű LED-világítás biztosítja a nappali és éjszakai parkolók minden járművének éles és egyértelmű felismerését és rögzítését.

Intelligens parkolás irányítás

A parkolási útmutató kamerák automatikusan ellenőrzik a parkoló használatát, valamint a helyek rendelkezésre állását. A parkolás irányító táblák az ügyfeleket érkezéskor a szabad helyekhez irányítják. Egyetlen dupla objektívvel rendelkező kamerával akár hat parkolóhelyről is kaphatunk foglaltsági információt.A Hikvision Parkolási Útmutató Terminál által vezérelt rendszernek köszönhetően a rendszer nemcsak tápellátást és hálózati hozzáférést biztosít akár 32 közeli kamerához, de valós idejű videót is biztosít az események megőrzéséhez. Továbbá a terminálok helyileg biztonsági másolatot készítenek a kritikus adatokról, és offline állapotban is működőképesek az optimális rendszerbiztonság és a helyi adathálózatokra gyakorolt minimális hatás elérése érdekében.

A Hikvision Smart Parking Management rendszer további értéket és jobb végfelhasználói élményt nyújt a "Find my car" funkcióval. A parkolóhelyre való visszatéréskor a vezetők használhatják az érintőképernyős terminált. A rendszámtábla beírása révén a jármű elhelyezkedése egyszerűen kereshető egy sematikus térképen.

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában