SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. október 9. 7:30

Nagyfelbontású hőkamerákat mutatott be a FLIR

640 x 480-as felbontással rendelkező tagokkal bővítette a FLIR, 2018 elején bemutatkozott FB kameracsaládját.
Az analóg/IP hibrid csatlakozókkal rendelkező FB-család tagjai kompakt, fixoptikás csőkamerák, melyeket főként kereskedelmi és ipari objektumok védelméhez tervezett a gyártó.

Az FB-családhoz tartozó kamerák még kihívást jelentő megvilágítási körülmények mellett is képesek éles, értékelhető hőképet készíteni; a füst, por, enyhe köd sem jelent problémát számukra. A vásárló, igényei és költségvetése tükrében, választhat VCA-val (videotartalom-elemzés) funkcióval rendelkező és anélküli termékváltozatok közül.

Forrás: FLIR

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support