SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. október 9. 16:07

Intellio Initio kamerasorozat

Az Intellio új, Initio kamerasorozata 4 MP felbontással, cső és dóm kivitelben, fix-, vagy az IVS4 szoftverből állítható motoros objektívvel és 3 év garanciával már elérhető!

Az initio szó jelentése: kezdet. A névválasztás nem véletlen, hiszen mostantól az Initio kamerák töltik be a belépő modell szerepét az Intellio kínálatában.
A négy megapixeles képfelbontású dóm és cső kivitelben elérhető Initio kamerák 2,8mm-es fix-, és 2,8 – 12mm között, az IVS4 szoftverből állítható motoros objektívvel kerülnek az Intellio partnerekhez. Mindegyik modell 120dB WDR-t kínál, és az akár 60 méterig hatékony beépített infra megvilágításuknak köszönhetően az Intelliotól megszokott és elvárt, tökéletes minőségű képet biztosítják akár éjszaka is.

Az új kamerák az IP67 és IK10 védettségi szintet egyaránt teljesítik, a motoros objektívvel szerelt verziók audio- és alarm ki- és bemeneti portokkal is rendelkeznek. Mind a négy Initio modellben SD kártya hely gondoskodik róla, hogy hálózatvesztés esetén se vesszenek el a felvételek.
Az alapvető fedélzeti intelligenciák, mint a vonalátlépés detektor, vagy a behatolásjelzés megtalálhatóak az Initio sorozat tagjaiban is. A speciális feladatok megvalósítására azonban továbbra is a számos fejlett fedélzeti detektorral rendelkező Visus kameráit ajánlja a márka.
Az Intellio stratégiájában nagy szerepet szán a komplex rendszereknek. Ezért az új Initio kamerákat kizárólag meglévő IVS4 szoftverhez (illetve új szoftverrel együtt) értékesíti, melynek esemény alapú működése komoly hozzáadott értékkel bír minden megfigyelési területen.
Az Initio modellekre a piaci elvárásokra reagálva 3 év garanciát vállal az Intellio. Ezt kiegészítve a magyarországi terméktámogatással emelt szintű szolgáltatást nyújt minden hazai telepítő számára.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában