SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. október 16. 7:34

Hikvision: a felejtés ellenszere

A Hikvision a videomegfigyelés terén szerzett tudását használja az intelligens adattárolás terén is. A Hikvision, az innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások vezető gyártója új, kiváló minőségű adattároló eszközöket jelentet meg Európában, hogy kielégítse a vevők „videomegfigyelésszintű” biztonságos adattárolási megoldásokra vonatkozó igényét. A termékpaletta a memóriakártyáktól kezdve, SSD-ken, USB pendriveokon át a NAS-okig (Network Attached Storage) tart.
A Hikvision vezető videomegfigyelő termék gyártóként hatalmas tapasztalatot gyűjtött össze az évek alatt az új, innovatív termékek fejlesztése során. Ezt a tapasztalatot és tudást most a Hikvision hordozható adattároló eszközök megalkotása során használta fel, melyeket kifejezetten arra terveztek, hogy kiegészítse a videomegfigyelő megoldásokat, melyek fontosak az adatmentés során. Egy példa erre a Hikvision által kifejlesztett algoritmus, mely a microSD-ben és SSD-ben biztosítja a stabil működést és a kiváló teljesítményt. Ezeket az adattároló eszközöket a Hikvision IP kamerákkal és rögzítőkkel tesztelik a teljes kompatibilitás biztosítása érdekében. A lokális rögzítés - amikor a kamerák, enkóderek önmaguk rögzítenek – nagyon fontos része a teljes megoldásnak mivel helyi, redundáns rögzítést nyújt.
A Hikvision microSD kártyák használhatóak okostelefonok kapacitásának bővítésére, mivel kompatibilisek az Android operációs rendszerű telefonokkal.

A Hikvision ezen innovációinak egyik példája az új M200F USB pendrive, mely ujjlenyomatolvasós védelemmel van ellátva. Ez nagy előnyt jelent, főként az EU új, személyes adatokat védő GDPR rendelete fényében. Ezek a termékek gazdagítják a teljes portfóliót és színes, tetszetős kivitelük elnyerik a vásárlók tetszését.

További részletekért kérjük, keresse kollégánkat:

Waldmann Tamás
Műszaki tanácsadó, a Modern Alarm Kft. Hikvision szakreferense
+36 (30) 791 3336
waldmann.tamas@modernalarm.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában