SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. október 16. 6:44

Initio – új kamerasorozat az Intellio-tól

Új kamerasorozatot mutatott be az intelligens biztonságtechnikai megoldások hazai úttörője, az Intellio. A 4MP felbontású kamerák alapvető fedélzeti intelligenciával felvértezve, és 3 év garanciával kerülnek bevezetésre az Intellio márka kínálatába.

Budapest, 2018. október 10.
Az initio szó jelentése: kezdet. A névválasztás nem véletlen, hiszen mostantól az Initio kamerák töltik be a belépő modell szerepét az Intellio kínálatában. A négy megapixel felbontású dóm és cső kivitelben elérhető Initio kamerák 2,8mm-es fix-, és 2,8 – 12mm között, az IVS4 szoftverből állítható, motoros objektívvel kerülnek az Intellio partnerekhez. Mindegyik modell 120dB WDR-t kínál, és az akár 60 méterig hatékony, beépített infra megvilágításuknak köszönhetően, az Intelliotól megszokott és elvárt tökéletes minőségű képet biztosítják, akár éjszaka is.

Az új kamerák az IP67 és IK10 védettségi szintet egyaránt teljesítik, a motoros objektívvel szerelt verziók audio- és alarm, ki- és bemeneti portokkal is rendelkeznek. Az alapvető fedélzeti intelligenciák, mint a vonalátlépés detektor, vagy a behatolásjelzés, megtalálhatóak az Initio sorozat tagjaiban is.
„Az Intellio prémium gyártóként, magas hozzáadott értékű műszaki megoldásokat szállít. Az új Initio kamerákat kizárólag meglévő IVS4 szoftverhez (illetve új szoftverrel együtt) értékesítjük. A piaci elvárásokra reagálva az Initio modellekre 3 év garanciát vállalunk.” – nyilatkozta Wolf Richárd, az Intellio Technologies Zrt. értékesítési vezetője.

Bővebb információ: Ide kattintva elérhető


Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában