SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. október 25. 8:34

Megérkeztek a HikCentral promóciós csomagok

A Hikvision legújabb központi videofelügyeleti szoftvere a HikCentral. A programot a nagyobb méretű kamerarendszerek kezelésére fejlesztették ki. Legfőbb jellemzői közé tartozik az egyszerű kezelhetőség, stabil működés, gyors visszakeresés és riasztás menedzsment.
A fejlesztésnek köszönhetően több ezer kamera élőképét és felvételét kezelhetjük egyetlen tartalomkezelő rendszerben.
HikCentral Essential Csomag
A csomag tartalmazza a videofelügyeleti rendszerek összes alapfunkcióját, és max. 64 kamera kezelését. A csomag részét képezi ezentúl két ajtó teljes felügyeleti menedzsmentje is. Az alap Essential csomag elérhető 16, 32, 48 és 64 csatornás kivitelben.

HikCentral Essential Csomag ANPR funkcióval
A teljes HikCentral Essential Csomag ANPR-t is tartalmaz, és 64 kamerát lehet rá csatlakoztatni. Az ANPR funkcióért csatornánként kell fizetni, az így kapott ár alacsonyabb, mint a kisebb projektek standard ára. Itt is további felár nélkül része a csomagnak két ajtófelügyeleti rendszer! A konstrukció elérhető 16, 32, 48 és 64 csatornás kivitelben.

Feltételek:
 • A promóció keretében nincs lehetőség a csomagok további személyre szabására és kiegészítésére.
 • Az ajánlatkérésed küldd az ajanlat@riel.hu e-mail címre.
 • A promóció 2018. december 31-ig érvényes.
 • RIEL Support
  A fent bemutatott termékkel kapcsolatban bármilyen műszaki kérdésed merülne fel, keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat.
  Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, telefonon a 06 1 236 8092 számon vagy a support@riel.hu e-mail címen.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában