SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. november 15. 8:28

Amiko Home márkabolt nyílik Nagytarcsán

A hazai telepítői hálózat bővülésével egyidejűleg az AMIKO HOME márkaboltot nyit Nagytarcsán, a Berdó Ipari Parkban.
A márkaboltban a teljes AMIKO HOME termékportfolió elérhető lesz, beleértve az AHD és IP kamerákat, videó rögzítőket és a folyamatosan bővülő okos otthon eszközöket. Nyitvatartási időben viszonteladók, telepítők a saját szerződött áraikon, végfelhasználók pedig listaáron vásárolhatnak a november közepén nyíló üzletben.

Az AMIKO HOME AHD és IP kamerák elsősorban a kiváló képminőséggel és vonzó áraikkal hívták fel magukra a figyelmet, de a saját fejlesztésű AMIKO HOME applikáció és a magyarországi szervízháttér is rendkívül vonzó az érdeklődő viszonteladó és telepítő cégek számára. A ZigBee technológiával működő, vezetéknélküli AMIKO HOME okos otthon eszközök szintén az áraikkal, az egyszerű és gyors telepíthetőséggel váltak vonzóvá a célközönség számára. A márkabolt nem csupán a hazai értékesítés egyik fontos csatornája lesz, de a jövőben számos workshopnak, termékbemutatónak ad majd helyszínt. A szerződött partnerek a jövőben emailben kapnak értesítést az új termékekről, akciókról és az elérhető workshop-okról, egyéb eseményekről.

Az AMIKO HOME hazai viszonteladó és telepítői hálózata tovább bővül! Az együttműködés részleteivel és a nyitási kedvezményekkel kapcsolatban várjuk megkeresésüket a bolt@amikohome.com email címen.

AMIKO HOME Márkabolt cím:
2142 Nagytarcsa (Berdó Ipari Park), Ganz Ábrahám utca 3.

Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig – 8.30-17.00

Termékeinkről bővebben:
www.amikohome.com
www.amikostb.com

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában