SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. november 12. 9:54

ProCon GSM

Riasztóközpont funkcióval rendelkező és kiegészítőkkel bővíthető GSM/GPRS kommunikátor

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: ASC Global
Bemenetre érkező jelzés esetén SMS, hanghívás és Contact ID továbbítása a felhasználó (max. 8 értesítendő telefonszám) és/vagy távfelügyelet felé. Értesítési esemény lehet: bemenetre érkező riasztás, tamper, tápmonitor és életjelküldés. Egyedi SMS üzenet állítható be a riasztási eseményről.

Bemenetre érkező jelzés esetén SMS, hanghívás és Contact ID továbbítása a felhasználó (max. 8 értesítendő telefonszám) és/vagy távfelügyelet felé. Értesítési esemény lehet: bemenetre érkező riasztás, tamper, tápmonitor és életjelküldés. Egyedi SMS üzenet állítható be a riasztási eseményről.

A csengetési idő, a hívásismétlések száma és a körhívás funkció külön-külön paraméterezhető.

A kimenet vezérelhető hangmenüből és ingyenes hanghívással: telefonszám-azonosítás nélkül korlátlan számról, illetve telefonszám-azonosítással 1000 telefonszámról.
A kimenet lehet egyállapotú időzített, azaz monostabil (max. 65000 mp-ig) vagy kétállapotú, bistabil.

Riasztóközpont funkcióban a bemenet zónaként, a kimenet sziréna vezérlésére használható melyet ingyenes hanghívással lehet élesíteni/hatástalanítani.
A modulon található tamper bemenet használható szabotázsjelző csatlakoztatásához a bemenetekhez hasonló beállítási lehetőségekkel.

Bekapcsolás előtt rövidre zárva, majd a bekapcsolást követően 3 másodperc elteltével megszakítva „reset”-ként funkcionál, amivel szükség esetén a modult gyári alapértelmezett állapotba lehet visszaállítani.

A saját akkumulátor lehetővé teszi a teljes tápkimaradás jelzését, illetve a készülék tovább üzemeltetését 24 órán keresztül.
A programozás történhet SMS-ben, hangmenüvel, Androidon (Bluetooth) vagy számítógéppel (USB vagy Bluetooth), a ProRead szoftverrel.
A készülék óránként méri és naplózza a GSM térerő értékeket, ami a szoftver segítségével grafikonon megjeleníthető.
A készülék 16.000 esemény tárolására képes (bemenet, kimenet, GSM térerő, tápkimaradás, kimenet vezérlése hívószám alapján).

SIM funkciók: bejövő SMS-ek továbbítása előre felprogramozott telefonszámra, SIM kártya érvényességének lejáratára figyelmeztető üzenet.

Hangmenü: call centeres, emberi hangos menürendszer, biztonsági számvisszaolvasással a hibamentes programozás érdekében.

Bővítési lehetőség: relés kimenet panellel vagy riasztóközpont panellel, stb.


 • 5 kontaktus vezérelt bemenet
 • 1 NO/NC relés kimenet, mely SMS-sel korlátlan számról, - hanghívással
 • 1000 számról vezérelhető
 • SMS, hangüzenet, Contact ID küldés<
 • SMS, PC, Android és hangmenüs programozás
 • Bővítési lehetőség - +1, +3 illetve +8 relé kimenet • További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában