SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. november 19. 14:56

EZStation

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview
Az UNV PC-s kliensprogramja októberben új külsőt-belsőt kapott. Megjelent a 3.2 –es verzió, amelyben nem csak a kezelő felület változott, hanem a program teljesítménye is. Az új verzió természetesen továbbra is ingyenes, magyar nyelvű és regisztráció nélkül letölthető a gyártó oldaláról is.

Újdonság a korábbi verziókkal ellentétben, hogy a 3.2 –ben telepítés után már a bejelentkező felületen ki lehet választani, hogy milyen nyelven szeretnénk futtatni a programot.

A bejelentkezést követően egy teljesen megújult felület fogadja a program kezelőjét. A korábban megszokott világos, csempés megjelenést egy letisztult ikonos elrendezés váltja fel. Lényeges szempont és pirospont a fejlesztőknek, hogy az új felület ellenére minden korábbi beállításunk megmarad – ahogy az el is várható egy ilyen CCTV rendszer gyártótól.A leggyakrabban használt felület az „Élőkép” amivel maximum 4 db monitorra lehet kirakni, a kameráink képét (max 64 csatorna / élőkép).Ez azt jelenti, hogy egyidejűleg akár 256 kamera képét is meg tudjuk jeleníteni 1 db PC-n. Az EZStation maximum 512 helyi és 512 felhő csatornát tud lekezelni, vagy maximum 64 helyi eszközt és 64 felhő eszközt. Abban az esetben, ha kevésnek bizonyul számunkra a 4 monitoros megjelenítés, lehetőségünk van monitorfal vezérlésére is. A monitorfal vezérlés sokkal egyszerűbb, mint a korábbi verzióknál. Néhány kattintással életre kelthető a monitorfalunk, amin nem csak élőképet tudunk megjeleníteni, hanem a visszajátszásokat is le tudjuk kezelni. A monitorfalon keresztül történő visszajátszásnál a kezelő szabja meg, hogy melyik csatornákat melyik monitoron szeretné visszajátszani.Ebben a verzióban már tökéletes összhangban van a kliensprogram, a monitorfalvezérlőkkel, a hálózati billentyűzetekkel, kamerákkal és a rögzítőkkel.

Az Uniview termékekről, programokról és analitikákról többet is megtudhatnak a kedves érdeklődők a DSC Akadémián tartott oktatásaink keretében, melyekre időpontot foglalni a www.dscakademia.hu oldalon keresztül lehet.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában