SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. január 21. 15:44

Bosch FLEXIDOME IP starlight 8000i fix dome kameracsalád

A Bosch legújabb starlight 8000i fix dome kameracsaládja ötvözi a legfontosabb, kamerákkal szemben támasztott követelményeket.

Egyszerre kínál:
 • részletgazdagságot – a termékcsalád különböző MP      felbontású modelljeivel,
 • fényérzékenységet – a starlight technológia segítségével,
 • megfelelő képminőséget – kiváló dinamikai tartomány és      alacsony sávszélességi értékek mellett,
 • adatbiztonságot és illetéktelen hozzáféréstől való védelmet,
 • fejlett képtartalom-elemzést,
 • egyedülálló telepítési hatékonyságot


 • A BoschFLEXIDOME IP starlight 800i fix dome kamera legfontosabb előnyei:

  Részletgazdagság:
  A kameracsalád starlight fényérzékenységű modelljei HD 1080p, 6 Megapixel és 4K / UHD felbontású szenzorokkal kerülnek forgalomba.

  Képminőség:
  134 dB-es High Dynamic Range, emellett akár 60 fps képalkotási sebesség a gyorsan mozgó objektumok hatékony megfigyeléséhez.
  Dinamikus zajszűrés és intelligens streaming funkciók H.265 tömörítés mellett A sávszélességi mutatók megfelelő értékeken tartásához.

  Adatbiztonság:
  Az összes többi Bosch IP kamerához hasonlóan, a beépített Trusted Platform Module mellett az érzékeny portok és kommunikációs protokollok tiltása, külső szoftvermodulok feltöltésének megakadályozása, jelszavas védelem osztályozása is alapértelmezetten része az új kameracsaládnak.

  Képtartalomelemzés:
  Mindegyik modell gyárilag tartalmazza a Bosch legfejlettebb képtartalom-elemzési algoritmusait (Intelligent Video Analytics), melyek kifejezetten a kültéri zavaró tényezők hatékony kiszűrésére és összetett riasztási feltételek megbízható ellátására lettek fejlesztve.

  Egyedülálló telepítési hatékonyság:
  A kamera fizikai közelségében a beüzemelés alatt elérhető wireless csatlakozás és beállítási lehetőség a kamera teljes pozícionálására és zoom funkciójára vonatkozóan. Mindez applikációs alapokon érhető el, a kameramodul megbontása és fizikai beavatkozás nélkül. A Bosch fejlesztésű Project Assistant App segítségével, ami PC-re, tabletre és okostelefonra is telepíthető – fix kamera telepítése és beüzemelése még soha nem volt ilyen egyszerű, mint most.


  További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában

  Business development manager / IPCamLive

  Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!