SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. január 21. 15:44

Bosch FLEXIDOME IP starlight 8000i fix dome kameracsalád

A Bosch legújabb starlight 8000i fix dome kameracsaládja ötvözi a legfontosabb, kamerákkal szemben támasztott követelményeket.

Egyszerre kínál:
 • részletgazdagságot – a termékcsalád különböző MP      felbontású modelljeivel,
 • fényérzékenységet – a starlight technológia segítségével,
 • megfelelő képminőséget – kiváló dinamikai tartomány és      alacsony sávszélességi értékek mellett,
 • adatbiztonságot és illetéktelen hozzáféréstől való védelmet,
 • fejlett képtartalom-elemzést,
 • egyedülálló telepítési hatékonyságot


 • A BoschFLEXIDOME IP starlight 800i fix dome kamera legfontosabb előnyei:

  Részletgazdagság:
  A kameracsalád starlight fényérzékenységű modelljei HD 1080p, 6 Megapixel és 4K / UHD felbontású szenzorokkal kerülnek forgalomba.

  Képminőség:
  134 dB-es High Dynamic Range, emellett akár 60 fps képalkotási sebesség a gyorsan mozgó objektumok hatékony megfigyeléséhez.
  Dinamikus zajszűrés és intelligens streaming funkciók H.265 tömörítés mellett A sávszélességi mutatók megfelelő értékeken tartásához.

  Adatbiztonság:
  Az összes többi Bosch IP kamerához hasonlóan, a beépített Trusted Platform Module mellett az érzékeny portok és kommunikációs protokollok tiltása, külső szoftvermodulok feltöltésének megakadályozása, jelszavas védelem osztályozása is alapértelmezetten része az új kameracsaládnak.

  Képtartalomelemzés:
  Mindegyik modell gyárilag tartalmazza a Bosch legfejlettebb képtartalom-elemzési algoritmusait (Intelligent Video Analytics), melyek kifejezetten a kültéri zavaró tényezők hatékony kiszűrésére és összetett riasztási feltételek megbízható ellátására lettek fejlesztve.

  Egyedülálló telepítési hatékonyság:
  A kamera fizikai közelségében a beüzemelés alatt elérhető wireless csatlakozás és beállítási lehetőség a kamera teljes pozícionálására és zoom funkciójára vonatkozóan. Mindez applikációs alapokon érhető el, a kameramodul megbontása és fizikai beavatkozás nélkül. A Bosch fejlesztésű Project Assistant App segítségével, ami PC-re, tabletre és okostelefonra is telepíthető – fix kamera telepítése és beüzemelése még soha nem volt ilyen egyszerű, mint most.


  További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában