SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. november 21. 16:10

Új mini PanoVu kameracsalád

Ötvözi a tisztább panorámaképeket a PTZ funkcióval!

A Hikvision, forgalomba hozta a mini PanoVu kamerák új sorozatát, amely képes nem illesztett, éles panorámaképeket készíteni, és PTZ optika segítségével biztosítja a részletgazdagságot. A sorozat (DS-2PT3326IZ-DE3) kiváló lehetőség azoknak a telepítőknek, akiknek fontos az egyszerű és költséghatékony telepítés.

Panoráma + PTZ = tisztaság és részletgazdagság
Három, egyenként 128,5º-os látószögű fix optika ad összesen 360º-os látószöget az egyedi képekből. Mivel a képek külön készülnek, kevesebb rajtuk a torzítás és nagyobb felbontást adnak.

A PTZ optika azt is lehetővé teszi, hogy igény szerint rázoomoljunk a fontos részletekre. Az optika vízszintesen 350º-ban, függőlegesen 0-90º-ig forgatható.

A kamera képes a felhasználóknak egyidejűleg négy csatornán 1080p felbontású élő nézetet adni, ami egy integrált széles látószögű kép a területről, miközben képes mindkét irányba zoomolni a releváns emberekre és járművekre.

További jellemzők:
 • nagy felbontás 3×2 mm optikával, független képalkotással
 • alacsony képtorzítás
 • extra-széles látószög 360°-ig
 • 10 m-es IR távolság


 • Egyszerű telepítés = sokrétű alkalmazhatóság
  A kamerákat úgy tervezték, hogy könnyű legyen őket telepíteni. Egyetlen tápkábel és egyetlen IP cím (négy stream-mel) kevesebb kábelezést és rövidebb telepítési időt eredményez. Ehhez vegyük még hozzá, hogy egy kamera elvégzi négy másik munkáját, valamint teljes körű és költséghatékony megoldást kapunk számos alkalmazási lehetőséggel.

  A hagyományos megoldások több különböző kamerát használnak több IP-címmel. Gyakori a halszemoptikás kamerák alkalmazása is, amik torzított képet adnak, továbbá kevesebb részletet jelenítenek meg és alkalmatlanok a PTZ-funkciókra.

  Ezek a kamerák kiválóak a beltéri több-pontú megfigyelésre, pl. üzlethelyiségek (bevásárlótér + kassza); oktatás (osztálytermek + tanári katedra); valamint egészségügy (kórtermek + ablakok).

  Van a sorozatnak egy kültéri típusa is (DS-2PT5326IZ-DE), ami IP66 (por és víz elleni) védettséggel rendelkezik.

  A kültéri kamera főbb jellemzői:
 • 3×2 MP érzékelő 4 mm optikával
 • vízszintes, 270°-os látószög
 • 2 MP PTZ, forgatás/billentés: 0°-180°/15°-55°


 • RIEL Support
  Ha a fent bemutatott termékcsaláddal kapcsolatban bármilyen műszaki kérdésed merülne fel, keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat.
  Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, a
  06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.
  További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában

  Technical Support / dormakaba

  Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support