SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2006. április 5. 0:00

KERI SYSTEMS Beléptető Rendszer

PXL-500 Tiger Vezérlő

A KERI SYSTEMS beléptető rendszer kimagasló tulajdonsága a rendszereszközök kialakításában rejlik.

A PXL-500 TIGER II. vezérlő egység 2 db olvasó csatlakoztatására alkalmas, az olvasók maximális távolsága a vezérlőktől 106 méter!

Egy alaprendszeren belül 256 belépési pont kezelhető le, ami 256 darab PXL-500 vezérlő RS485-ön keresztüli felfűzésével érhető el. A hálózat utolsó vezérlőjét közvetlenül lehet csatlakoztatni egy PC-hez, amin az ingyenes „DOORS” program segítségével kontrolálható és programozható az így kialakított beléptető rendszer.


Minden vezérlő külön stand-alone módban is használható!
A „LAN-250” RS485/Ethernet Konverter használatával a rendszer csatlakoztatható a meglévő UTP hálózathoz, internetes kapcsolat esetén egy távoli pontról is monitorozható a beléptető rendszer!
A PXL-500-as vezérlőhöz csatlakoztatható a „BIOPONTE ujjlenyomat olvasó is!
A vezérlő egységek digitálisan címezhetők, ami segítségével a beüzemelés igen egyszerű.
A rendszer nem igényel állandó PC szerver kapcsolatot, mivel a PXL-500-as vezérlők magukba tartanak minden rendszerinformációt és a DOORS program segítségével egy kliens PC-n kontrolálható a rendszer.
Tűzjelzővel kombinálva elég egy a rendszerbe integrált vezérlő „TŰZ” bemenetére tűz esetén egy megfelelő jelzést biztosítani, a vezérlők automatikusan nyitott állapotba hozzák az ajtók vezérléseit.
Továbbá programozással megadható minden belépési pont üzemidei nyitva tartása, felhasználói jogosultságok, particiók, 3 tip. ünnep és munkanapok, időkorlátozások.
A ”Doors for use with Windows” egy software program, amely konfigurálja és menedzseli a Keri PXL-250 és PXL-500 Tiger vezérlőkkel felszerelt beléptető rendszereket. A ”Doors” a Windows operációs rendszer minden közismert tulajdonságát felhasználja (pl.: átméretezés, ablakmozgatás, drag and drop technológia, többszörös ablak kezelés, és ”real-time” műveletek).
A software egy jelentősen felhasználóbarát felületen ad lehetőséget az operátoroknak paraméterezni a rendszert, menedzselni a kártyákat, file-okat áttölteni, idő alapú funkciókat beállítani, riportokat készíteni. A ”Doors” Windows 95, 98, NT, 2000, ME vagy XP operációs rendszerekkel kompatibilis, képes menedzselni egy rendszert közvetlen csatlakozáson, modemes elérésen, illetve TCP/IP (ethernet) elérésen keresztül. A ”Video Badging” , vagyis a fénykép alapú beazonosítás egy opció. A Keri számos olyan tulajdonsággal tervezte meg a ”Doors” Beléptető Rendszerét, amely így könnyedén és rugalmasan tanulható meg és használható.
A KERI rendszer alkalmas egy igen magas követelményt kielégítő beléptető rendszer kialakítására!

Nettó listaárak:
 • P-300 Cascade Proximity Olvasó 22.400.-Ft + áfa
 • Doors Access Control System Szoftvercsomag Ingyenes
 • PXL-500W Tiger II Vezérlő Panel 98.100.-Ft + áfa
 • LAN-520 RS485/Ethernet Konverter 49.900.-Ft + áfa

 • További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Cikkek hasonló témában

  Business development manager / IPCamLive

  Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!