SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. december 6. 11:18

Vivotek MS9390-HV panoráma kamera

A Vivotek MS9390-HV a legújabb és leghatékonyabb panoráma kamera a biztonságtechnikai piacon. A két széles látószögű lencsén, elektronikus képösszeillesztésen, valamint a magas felbontású szenzorokon keresztül, a 8MP-es, 180°-os MS9390-HV egy új kategóriát teremt.
Az egyedülálló dupla szenzoros kialakítással, az MS9390-HV szélesebb vertikális látómezőt képes kezelni, mint a legtöbb hagyományos multi-szenzoros kamera, mely 4 szenzort használ. A szélesebb vertikális látómező lehetővé teszi a felhasználók számára az átfogóbb video lefedettséget, így többet láthatunk a kamera alatti területekből is. Az MS9390-HV a WDR Pro technológiának köszönhetően, kiváló választás lehet magas kontrasztú környezetben is, 30fps teljes felbontás mellett, valamint 180°-os infrával, mely hatékony akár 20 méteres távolságig, biztosítja a felhasználóknak a minden részletre kiterjedő panoráma videoképet a nap 24 órájában, heti 7 nap.

Az MS9390-H-t kifejezetetten fali rögzítésre tervezték, mivel 20°-ig dönthetőek a lencséi a kívánt szög eléréséhez. Az IP66 időjárásálló, valamint IK10 vandálbiztos burkolattal, az MS9390-HV egyaránt telepíthető bel- és kültérre. Az egyetlen tartozék, mely elérhető az eszközhöz, az a napellenző, melyet a kamera alapcsomagja tartalmaz.

Az MS9390-HV H.265 tömörítő és Smart Stream III technológiát használ. Ez a kombináció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy jelentős tárolóhelyet és sávszélesség felhasználást spóroljanak meg.

Kérdésekkel és egyedi ajánlatokkal kapcsolatban keresse:


Gyarmati Bálint
Biztonságtechnikai üzletágvezető
Tel.: (1) 883 3109
E-mail.: security@alphasonic.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.