SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. december 6. 11:18

Vivotek MS9390-HV panoráma kamera

A Vivotek MS9390-HV a legújabb és leghatékonyabb panoráma kamera a biztonságtechnikai piacon. A két széles látószögű lencsén, elektronikus képösszeillesztésen, valamint a magas felbontású szenzorokon keresztül, a 8MP-es, 180°-os MS9390-HV egy új kategóriát teremt.
Az egyedülálló dupla szenzoros kialakítással, az MS9390-HV szélesebb vertikális látómezőt képes kezelni, mint a legtöbb hagyományos multi-szenzoros kamera, mely 4 szenzort használ. A szélesebb vertikális látómező lehetővé teszi a felhasználók számára az átfogóbb video lefedettséget, így többet láthatunk a kamera alatti területekből is. Az MS9390-HV a WDR Pro technológiának köszönhetően, kiváló választás lehet magas kontrasztú környezetben is, 30fps teljes felbontás mellett, valamint 180°-os infrával, mely hatékony akár 20 méteres távolságig, biztosítja a felhasználóknak a minden részletre kiterjedő panoráma videoképet a nap 24 órájában, heti 7 nap.

Az MS9390-H-t kifejezetetten fali rögzítésre tervezték, mivel 20°-ig dönthetőek a lencséi a kívánt szög eléréséhez. Az IP66 időjárásálló, valamint IK10 vandálbiztos burkolattal, az MS9390-HV egyaránt telepíthető bel- és kültérre. Az egyetlen tartozék, mely elérhető az eszközhöz, az a napellenző, melyet a kamera alapcsomagja tartalmaz.

Az MS9390-HV H.265 tömörítő és Smart Stream III technológiát használ. Ez a kombináció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy jelentős tárolóhelyet és sávszélesség felhasználást spóroljanak meg.

Kérdésekkel és egyedi ajánlatokkal kapcsolatban keresse:


Gyarmati Bálint
Biztonságtechnikai üzletágvezető
Tel.: (1) 883 3109
E-mail.: security@alphasonic.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában