SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. február 6. 11:28

Bosch B és G sorozatú behatolásjelző központok

Integrált biztonsági megoldások

A Bosch B és G sorozatú központokat úgy tervezték, hogy könnyen integrálhatók legyenek a beléptető és az IP videorendszerekhez. A teljes körű biztonsághoz csupán egyetlen rendszert kell megismernie, használnia és fenntartania. Így a telepítési, karbantartási és az üzemeltetési költségek is csökkenthetők.

A portfólió számos központot tartalmaz a kis, közepes és nagyobb méretű alkalmazásokhoz, az önálló kiskereskedelmi egységektől kezdve a nagyobb létesítményekig, mint pl. az irodaházak, raktárak.
A B és a G sorozatú központok segítségével a felhasználó akár 32 belépési pontot, 599 zónát és 2000 felhasználót képes kezelni. Mi több, ezek a központok kompatibilisek a korábbi perifériákkal, így költséghatékony módon frissítheti meglévő rendszereit.

Hello! Hola! Bonjour! Olá! Nǐ hǎo!
A rendszer szövegei és üzenetei egyszerűen megjeleníthetők angol, spanyol, francia, portugál, lengyel, olasz, görög, kínai vagy magyar nyelven. Automatikusan vált a nyelvek között, csökkentve a hibák és téves riasztások számát.

Egyszerű rendszerhasználat a Remote Security alkalmazás segítségével
Az ingyenes Remote Security Control alkalmazás segítségével a felhasználó távolról vezérelheti biztonsági rendszerét. Az alkalmazással bezárhatja vagy kinyithatja az ajtókat, élesítheti vagy hatástalaníthatja azt, valamint ellenőrizheti annak állapotát. Megtekintheti az előre beállított riasztásokat, és a központhoz integrált Bosch IP kamerák élő képeit is – mindehhez nincs másra szüksége, mint egy iOS/Android mobiltelefonra vagy táblagépre.

A rendszer, amely találkozik az Ön igényeivel
A Bosch B és G sorozatú központok a biztonsági elemek széles skálájával integrálódnak, amelyek egyedi megoldásokat hoznak létre bármely alkalmazás számára. Kompatibilisek számos kezelővel, IP-kamerával, beléptető olvasóval, füstérzékelővel, behatolásjelzővel és vezeték nélküli adóval


Kezelők széles választáka áll rendelkezésre
A programozható szöveggel testre szabhatja a kezelőegységet, hogy a lehető legteljesebb információt szolgáltassa a különböző eseményekre adott válaszok során

Kötöttségek nélkül
A rendszerhez vezetékes és vezeték nélküli eszközök egyaránt csatlakoztathatók. A Bosch RADION komponens-opciók kiemelkedő lefedettséget, megbízhatóságot, rugalmasságot és az akkumulátor hosszú élettartamát biztosítják, maximális biztonságot nyújtva minimális kényelmetlenséggel és költséggel.

Legyen mindig képben
A Bosch által gyártott IP-kamerák széles skálája közvetlenül integrálható a központokhoz. A kompakt kamerák ideálisak a jól megvilágított beltéri területeken, de a gyengébben megvilágított vagy kültéri alkalmazásokhoz is van megfelelő kameránk, amely kiváló képminőséget biztosít rossz fény- vagy egyéb előnytelen környezeti feltételek mellett is.

Rugalmas, megbízható riasztási jelzések
Az Ethernet, USB és plug-in kommunikációs modulok egyszerűsítik a központi állomás jelentéskészítését, a személyes értesítéseket és a távprogramozást.
A beépített telefon és a kommunikációs modulok egyszerűsítik a kommunikációt, és lehetővé teszik az egyszerű telepítést és a jövőbeli frissítést.
A központok támogatják mind az aktuális, mind a jövőbeli internetes protokollokat – IPv4 és IPv6 -, így készülve fel a jövőbeli technológiai változásokra és a folyamatos működésre.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!