SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. február 6. 11:28

Bosch B és G sorozatú behatolásjelző központok

Integrált biztonsági megoldások

A Bosch B és G sorozatú központokat úgy tervezték, hogy könnyen integrálhatók legyenek a beléptető és az IP videorendszerekhez. A teljes körű biztonsághoz csupán egyetlen rendszert kell megismernie, használnia és fenntartania. Így a telepítési, karbantartási és az üzemeltetési költségek is csökkenthetők.

A portfólió számos központot tartalmaz a kis, közepes és nagyobb méretű alkalmazásokhoz, az önálló kiskereskedelmi egységektől kezdve a nagyobb létesítményekig, mint pl. az irodaházak, raktárak.
A B és a G sorozatú központok segítségével a felhasználó akár 32 belépési pontot, 599 zónát és 2000 felhasználót képes kezelni. Mi több, ezek a központok kompatibilisek a korábbi perifériákkal, így költséghatékony módon frissítheti meglévő rendszereit.

Hello! Hola! Bonjour! Olá! Nǐ hǎo!
A rendszer szövegei és üzenetei egyszerűen megjeleníthetők angol, spanyol, francia, portugál, lengyel, olasz, görög, kínai vagy magyar nyelven. Automatikusan vált a nyelvek között, csökkentve a hibák és téves riasztások számát.

Egyszerű rendszerhasználat a Remote Security alkalmazás segítségével
Az ingyenes Remote Security Control alkalmazás segítségével a felhasználó távolról vezérelheti biztonsági rendszerét. Az alkalmazással bezárhatja vagy kinyithatja az ajtókat, élesítheti vagy hatástalaníthatja azt, valamint ellenőrizheti annak állapotát. Megtekintheti az előre beállított riasztásokat, és a központhoz integrált Bosch IP kamerák élő képeit is – mindehhez nincs másra szüksége, mint egy iOS/Android mobiltelefonra vagy táblagépre.

A rendszer, amely találkozik az Ön igényeivel
A Bosch B és G sorozatú központok a biztonsági elemek széles skálájával integrálódnak, amelyek egyedi megoldásokat hoznak létre bármely alkalmazás számára. Kompatibilisek számos kezelővel, IP-kamerával, beléptető olvasóval, füstérzékelővel, behatolásjelzővel és vezeték nélküli adóval


Kezelők széles választáka áll rendelkezésre
A programozható szöveggel testre szabhatja a kezelőegységet, hogy a lehető legteljesebb információt szolgáltassa a különböző eseményekre adott válaszok során

Kötöttségek nélkül
A rendszerhez vezetékes és vezeték nélküli eszközök egyaránt csatlakoztathatók. A Bosch RADION komponens-opciók kiemelkedő lefedettséget, megbízhatóságot, rugalmasságot és az akkumulátor hosszú élettartamát biztosítják, maximális biztonságot nyújtva minimális kényelmetlenséggel és költséggel.

Legyen mindig képben
A Bosch által gyártott IP-kamerák széles skálája közvetlenül integrálható a központokhoz. A kompakt kamerák ideálisak a jól megvilágított beltéri területeken, de a gyengébben megvilágított vagy kültéri alkalmazásokhoz is van megfelelő kameránk, amely kiváló képminőséget biztosít rossz fény- vagy egyéb előnytelen környezeti feltételek mellett is.

Rugalmas, megbízható riasztási jelzések
Az Ethernet, USB és plug-in kommunikációs modulok egyszerűsítik a központi állomás jelentéskészítését, a személyes értesítéseket és a távprogramozást.
A beépített telefon és a kommunikációs modulok egyszerűsítik a kommunikációt, és lehetővé teszik az egyszerű telepítést és a jövőbeli frissítést.
A központok támogatják mind az aktuális, mind a jövőbeli internetes protokollokat – IPv4 és IPv6 -, így készülve fel a jövőbeli technológiai változásokra és a folyamatos működésre.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában