SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

2019. január 15. 7:03

Hikvision pán-európai roadshow 2.0

A sikeres tavalyi roadshow eredményeire építve, a Hikvision 2019 kora-tavaszán ismét útjára indítja „élmény kamionját”. Az idei 69 európai várost érintő, a „Siker Megragadásának Konvergenciája” elnevezésű turné februártól júliusig tart.
A 2019-es eseménysorozat alkalmával az érdeklődők megismerhetik a Hikvision CCTV/behatolásjelző/és beléptető termékein alapuló integrált megoldásait, valamint az AI/MI (Mesterséges Intelligencia) technológia terén elért legfrissebb fejlesztéseit. Mint az előzőkből is kiderülhetett, a show fókusza a gyártó egyes termékeinek egyetlen rendszerbe (közös platformra) történő integrálásán lesz, kiemelten figyelembe véve a kis- és közepes vállalkozások biztonsági, üzleti (pl. többcsatornás „hőtérkép”) és egyéb igényeit. A 69 megállóból 10 helyen a KPMG képviselője is felszólal a kiberbiztonság témakörében.

Forrás: Hikvision

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában