SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

2019. február 7. 16:12

Megszűnő 2N termékek

A 2N újra bizonyítja, hogy a legmodernebb technológiák elkötelezettje. Időről időre kivezetnek a piacról korszerűtlen ítélt modelleket. Most 3 régebbi terméktől válik meg a cseh gyártó: a 2N EasyGate UMTS USB, a 2N OfficeRoute és a 2N SmartGate UMTS 501448E sorszámú változatát nem gyártja többé.
A világcég az elmúlt években egyre inkább áthelyezte a hangsúlyt az IP intercomok és beléptetőrendszerek értékesítésére, így fokozottabban ezekre a termékköre koncentrál a fejlesztés során. Persze a többi terület korszerű kialakítására is odafigyelnek, így a most megszűntetett három termék kapcsán sem hagyják választás nélkül a vevőket.

2N EasyGate UMTS USB vs. 2N EasyGate PRO

A megszűnő 2N EasyGate UMTS USB alternatívája a 501328E számmal ellátott 2N EasyGate PRO lehet. Ez a termék továbbra is megtalálható kínálatunkban.2N OfficeRoute vs. 2N Voice Blue Next

Hasonlóképpen, a 2N OfficeRoute is helyettesíthető más 2N termékekkel. A mobil VoIP-GSM átjáró funkciót a 2N VoiceBlue Next termék nyújthatja a továbbiakban. SMS küldéshez a továbbiakban is használhatók a kínálatunkban megtalálható ISDN BRI mobil adapterek, a ISDN PRI mobil adapterek és az IP mobil adapterek.2N SmartGate UMTS 501448E vs. 2N SmartGate UMTS 501458E

A 2N SmartGate UMTS egyik verziójának, a 501448E számmal ellátott terméknek az értékesítése szintén megszűnik. Folytatódik viszont az 501458E-es sorszámú változat gyártása, amely szintén tartalék tápegységgel rendelkezik.Az analóg EasyGate megmarad!

Bár külsőben nagyon hasonlít egymáshoz a két eszköz, az EasyGate analóg eszközei, így az 501313E és a 501313E megmaradnak, és továbbiakban is megvásárolhatók!A megszűnt termékek értékesítése és technikai támogatása hivatalosan 2019. január 31-én véget ért.
További információért keressék kiemelt termékmenedzserünket!

Nagy Lajos
nagy.lajos@young.hu
+36 (1) 452 2647

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában