SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. február 12. 7:43

Paradox NV35

Nem általános eset a havazás, viszont ha megtörténik, akkor halmozottan jelentkeznek a problémák a nem megfelelően működő kültéri védelem következtében.

Családi házak kültéri, periférikus védelme erre a célra fejlesztett mozgásérzékelőkkel láthatók el, melyek jelzései vezetékes vagy rádiós úton jutnak el a központi egységhez.

Egy épület körül alkalmazható területvédelem, falsík védelem és kültéri nyílászáró védelem. Nagyon fontos, hogy akármilyen kültéri megoldás kerül kiválasztásra, az érzékelő legyen ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A kültéri mozgásérzékelők korai, elavult típusai sok problémát, hamis jelzéseket okozhatnak, melyeket főként extrém időjárási körülmények között tapasztalhatók.

Amennyiben az adottságok nem teszik lehetővé, vagy nem kell védeni az épület körüli területet, ugyanakkor fontos megakadályozni, hogy a betörő bejusson az épületbe, akkor u.n. függöny érzékelők és falsíkvédelmi érzékelők alkalmazhatók, amelyek korai jelzésükkel megakadályozzák a nyílászárók roncsolását.

NV35M – relés kivitel, NV35MX – BUS-os kivitel, NV35MR – rádiós kivitel.
Opcionális konzol: SB35.

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában