SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. február 12. 7:51

Paradox NV780

Nem általános eset a havazás, viszont ha megtörténik, akkor halmozottan jelentkeznek a problémák a nem megfelelően működő kültéri védelem következtében.

Családi házak kültéri, periférikus védelme erre a célra fejlesztett mozgásérzékelőkkel láthatók el, melyek jelzései vezetékes vagy rádiós úton jutnak el a központi egységhez.

Egy épület körül alkalmazható területvédelem, falsík védelem és kültéri nyílászáró védelem. Nagyon fontos, hogy akármilyen kültéri megoldás kerül kiválasztásra, az érzékelő legyen ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A kültéri mozgásérzékelők korai, elavult típusai sok problémát, hamis jelzéseket okozhatnak, melyeket főként extrém időjárási körülmények között tapasztalhatók.

A Paradox egyedülálló falsík érzékelője szintén ellenáll a szélsőséges időjárásnak és ezen felül kisállat-immunitással is rendelkezik. Gazdaságosan alkalmazható olyan helyeken, ahol egyszerre több nyílászárót kell lefedni egy eszközzel, ill. tagolt falsíkok, teraszok és erkélyek védelme is megoldható egyetlen érzékelővel.
NV780MX – BUS-os és relés kivitel, NV780MXR – rádiós kivitel.
Opcionális esővédő fedél: NV780MXRC.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában