SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. szeptember 20. 7:56

SATEL gázérzékelők

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Satel sp. Z.o.o.
A behatolásjelzők feladatának kiterjesztéseként a vagyonvédelmi feladatok ellátása mellett ezen rendszerek feladata lehet a bennlakók testi épségének védelme is. Ebből a célból nagyon jó szolgálatot tehetnek a SATEL által gyártott, egyébként akár önálló működési módban is alkalmazható gázérzékelői.

A DG1 sorozatú érzékelők által detektálni képes gázok fajtái - szénmonoxid, földgáz, LPG és triklóretilén – lefedik a mindennapi élet során, az emberekre veszélyek lehetőségeit. Az érzékelt gáz fajtájától függően fűtőberendezések, garázsok, de akár lakóhelyiségek veszéllyel fenyegetett területein szerelhetőek fel. Relés kimenetüknek köszönhetően a létesítmény biztonsági rendszerének körébe vonható működésük, így akár minden emberi közreműködéstől függetlenül jelzésük, akár távfelügyelet felé is továbbítható.

 • Szénmonoxid, földgáz, LPG és triklóretilén
 • Digitális jelelemzés
 • Hallható és látható helyi jelzés
 • Önálló és riasztórendszerben történő alkalmazás
 • 12Vdc tápfeszültség


 • Információkérés:
  Petró László
  masco@masco.hu
  További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában

  Üzletkötő - értékesítő / MASCO Kft

  Magyarország egyik legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatikai nagykereskedelemmel és kiskereskedelemmel foglalkozó, 28 éve működő, folyamatosan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú cége vagyunk. Munkatársat keresünk ÜZLETKÖTŐ-ÉRTÉKESÍTŐ pozícióba.

  Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

  A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.