SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. március 7. 9:28

Megérkezett a 2N ACCESS UNIT 2.0

Tavaly a 2N intercom modulként indult az új beléptetők villámkarrierje, 2019-től viszont már külön Access Control Unitként is megvásárolhatók a többlépcsős hozzáférés-vezérlő technológiák. Új nevet is kaptak: Access Unit 2.0
Az új, 2N IP-hozzáférés-vezérlő egységek lehetővé teszik a biztonságos 13,56 MHz-es RFID kártyákról az átmenetet az aktuális 125kHz-es kártyákra. A 2N Access Unit 2.0 egy olyan végberendezés, amely saját memóriával rendelkezik, így minimális, Ethernet kábelezési követelményei vannak, és amely a 2N Remote Configuration szolgáltatás segítségével távolról konfigurálható és kezelhető. Formatervezése a 2N IP intercomokhoz hasonló, így tökéletes megoldást jelentenek minden korábbi és leendő 2N projekt számára is.

2N ACCESS UNIT 2.0 Bluetooth & RFID

Megbízható, kényelmes okostelefonos azonosítást biztosító eszköz. A Bluetooth lehetőség miatt a felhasználónak mindössze annyit kell tennie, hogy letölti az ingyenes 2N Mobile Key alkalmazást készülékére (IOS és Android is elérhető). Az eszköz szkennelési tartománya állítható, valamint az ajtónyitási mód is („Tap-in-app” vagy „Touch”). Használható hagyományos RFID kártyával is.

2N ACCESS UNIT 2.0 Touch Keypad & RFID

Ennek az IP hozzáférés-vezérlő egységnek a vitathatatlan előnye a kétlépcsős hitelesítés lehetőség. Az ajtó kinyitásához a felhasználóknak használniuk kell az RFID kártyájukat, és be kell írniuk a PIN kódjukat is. Ez különösen alkalmassá teszi nagy biztonságú zónák, például bankok, laboratóriumok vagy raktárak számára.

2N ACCESS UNIT 2.0 RFID

Az RFID-vel ellátott beléptető egység különösen ajánlott irodai projektekhez. Lehetővé teszi a régebbi 125kHz-es kártyák és az új, biztonságosabb 13.56MHz-es intelligens kártyák használatát. Legnagyobb előnye, hogy az egyszerű a telepítés egyetlen Ethernet-kábellel, természetesen távoli adminisztrációval, továbbá hardver- és szoftverbiztonsággal rendelkezik.

Az eszközök érkezése 2019 második felében várható. További információkért keressék bizalommal szakemberünket:

Nagy Lajos
nagy.lajos@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647


Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában