SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. március 11. 9:08

2N® Access Unit 2.0

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: 2N
A 2N megújította a beléptető moduljainak kínálatát! A 2N® IP és LTE Verso interkomokkal vagy akár önállóan is használható három új 2N® Access Unit 2.0 modul első változata hagyományos RFID kártyaolvasóval van felszerelve, az RFID-t a második érintős számbillentyűzettel, a harmadik Bluetooth technológiával egészíti ki. Mindhárom unit támogatja a NFC-s Android okoseszközökkel való beléptetést, a kombinált modulok pedig többlépcsős azonosításra is beállíthatók a még magasabb biztonságért.

A vállalatok nagy része még mindig régi, nem biztonságos beléptetőkártya technológiát használ, amely könnyen kijátszható. A 2N Access Unit 2.0 modulok többfrekvenciás RFID olvasóval rendelkeznek, támogatva a régi 125kHz-es és az új, sokkal biztonságosabb 13.56MHz-es kártyákat, így leegyszerűsítik a fokozatos átállást a modern beléptetésre, minimalizálva a költségeket.
Az RFID kártyákon felül az érintőgombos számbillentyűzetes változat értelemszerűen PIN-kódos belépést tesz lehetővé, a 2N® Mobile Key applikációt az úgyis mindig kéznél lévő Androidos vagy iOS-es okostelefonjára telepítve pedig, a Bluetooth technológiának hála, nincsen szüksége külön kártyára vagy megjegyzendő PIN-kódra a belépéshez, sőt, az ezzel a technológiával ellátott modul akár beállítható úgy is, hogy a telefonját elő sem kell vennie. Hagyja csak a zsebében, és egyszerűen nyomja meg az access unit felületét belépéskor. A telefonját a modul érzékelni fogja Bluetooth kapcsolaton keresztül, így beengedi Önt az épületbe. Egy másik alternatív lehetőség a Bluetooth esetén a belépésre az, ha az ajtóhoz közel tartózkodva telefonja zárolását feloldja, majd az applikáción belül megérinti az ajtónyitó gombot. A legmagasabb biztonság érdekében a kombinált eszközök beállíthatók többlépcsős azonosításra, így a belépni kívánó személynek például hozzá kell érintenie az RFID kártyáját az eszközhöz, majd meg kell adnia a PIN-kódját is.

Ráadásként mindhárom új unittal, még a csak RFID-t tartalmazóval is használhatja úgy az Androidot futtató és NFC-vel ellátott okoseszközét, mintha az egy RFID kártya lenne. A 2N® Mobile Key applikációt telepítve csak oda kell tartania a mobilját a beléptető modulhoz a belépéshez. Továbbá a mobil hitelesítés beállítása NFC és Bluetooth technológia esetén is ingyenes, nem jár külön költséggel, mint a fizikális RFID kártyák és tokenek.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!