SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | IT biztonság

2019. március 11. 9:29

Viselkedés alapú biometria piacára nyit a BlackBerry

A BlackBerry Cylance - a BlackBerry berkeiben tevékenykedő ún. „profit központja” – piacra dobta új, proaktív, végponti viselkedéselemző megoldását.
Az AI/MI (Mesterséges Intelligencia) alapokra épülő CylancePERSONA technológiája egy – bő hónapja lezárt - felvásárlással került a BlackBerry portfoliójába. Az új termék kiterjeszti a Cylance natív AI platformjának megelőző, azonosító és reagáló képességeit, a cég állítása szerint. A CylancePERSONA folyamatosan elemzi a védett rendszer felhasználóinak viselkedését (egér és billentyű használat), amennyiben úgy „látja”, hogy az éppen aktuális felhasználó viselkedése eltér a referencia értékekétől, riasztást küld, illetve az adatkiáramlást megelőző intézkedéseket léptethet életbe. Mivel a BlackBerry új terméke végpontra telepített, a rendszer hatékonysága független lehet az adott IT hálózat aktuális állapotától (meglététől).

Forrás: BlackBerry Cylance

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában