SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. március 12. 8:08

Futura VDTKIT BASIC2

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: FUTURA DIGITAL
Biztonság és kényelem. Ezeket akár egy kaputelefon is képes számunkra biztosítani. Egy hozzánk érkező látogató esetén meg tudunk annak mivoltáról győződni és eldönteni, hogy beengedjük-e vagy sem. Mindezt nem csak hang alapján, hanem vizuális információk alapján is, mivel a címben említett eszköz egy video-kaputelefon.

Sőt pontosabban egy, működképes rendszer felépítéséhez szükséges összes elemet tartalmazó, video-kaputelefon szett. Népszerűségének és közismertségének alapja a végtelenül egyszerűen elvégezhető üzembe helyezés és rendszer látható elemeinek tetszetős kinézete. Polarizálatlan 2 vezetékes kialakításának köszönhetően játszi könnyedséggel elvégezhető a felszerelésre kerülő kapuegység és lakáskészülék, valamint természetesen, a rendszer működéséhez elengedhetetlen, tápegység csatlakoztatása. Halszemoptikával rendelkező kapuegységes a szokványosnál szélesebb terület megfigyelését biztosítja. Aminek köszönhetően a 7”-os képátlójú, kihangosítós monitoron, a kapunk előtt történő események minden részlete követhető. Második zárvezérlő kimenetének köszönhetően az elektromos zár nyitása mellett, akár kertkapunk vezérlése is biztosítható.

 • Felületre szerelhető kapuegység
 • 35mm-es DIN sínre szerelhető 24Vdc tápegység
 • Színes 7”-os TFT kijelzővel rendelkező monitor
 • Két zárvezérlő kimenet
 • Kitekintés funkció
 • Kiegészítő kamera csatlakoztatási lehetőség (VD-SCU modullal)


 • Információkérés:
  Petró László
  masco@masco.hu

  További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában