SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. március 13. 11:31

Új Hikvision IP videokaputelefon-rendszer

A Hikvision második generációs IP video-kaputelefonjai képesek nagy felbontású képalkotásra, rugalmas, moduláris kialakítással rendelkeznek, így nem csupán az otthon biztonságát növelik, de felépítésükből fakadóan az egyéni igényeket is ki tudják elégíteni.

A második generációs IP video-kaputelefonok a belépési pont felügyeletét és vezérlését segítik elő. Az eszközök kiválóan használhatók lakások, közintézmények és vállalkozások támogatására/védelmére. A rendszer része a moduláris kültéri egység és a több különböző kialakításban elérhető beltéri egység, amelyek könnyen telepíthetőek. A beltéri egység koncepciója elnyerte a Red Dot dizájn díjat is.

A moduláris kültéri egység esztétikus kialakítású, és számos kiegészítő funkcionális modult is tartalmazhat (pl. névtábla, billentyűzet, kártyaolvasó, kijelző, üres modul stb). A felhasználó az eszközt igény szerint konfigurálhatja.

Főbb jellemzők:
 • Moduláris kialakítás a széleskörű felhasználhatóság érdekében
 • 2 MP 180°-os, nagylátószögű panorámakamera
 • WDR és éjjellátó technológia


 • A kültéri egységre szerelt 2 MP 180°-os, nagylátószögű panorámakamera nagy felbontású videót készít, a WDR és éjjellátó technológiája pedig biztosítja, hogy bármely napszakban tiszta képet kaphassunk az eszköztől.

  Ezenkívül a második generációs IP video-kaputelefonok standard PoE-kompatibilisek, könnyen telepíthetőek és egyszerűen kezelhetőek, továbbá rugalmasan illeszthetők CCTV rendszerekbe is. Ha valaki az ajtóhoz lép, a mozdulatait (pl. csengő megnyomása, kártya lehúzása vagy akár az eszköz elleni támadás) a kamera érzékeli és automatikusan megkezdi a rögzítést. A felvételeket a rögzítő (DVR vagy NVR) tárolja. Az eszköz képes felügyelni az épületbe vagy más, érzékeny területre való belépést, valamint más kültéri eseményeket, így megvédhetjük értékeinket az illetéktelenektől.

  RIEL Support

  A fent bemutatott termékcsaláddal kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseiddel keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat.
  Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között,
  a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.
  További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában