SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. március 10. 17:09

Vivotek MA9321-EHTV

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek
Az új MA9321-EHTV jelenleg az egyik legsokoldalúbb kamera a VIVOTEK termékkínálatában.

Az MA9321-EHTV négy egymástól független, távoli fókuszos érzékelőn keresztül biztosít nagyfelbontású képet. Az érzékelők függetlensége lehetővé teszi, hogy egyszerre tarthassunk kontroll alatt négy különböző területe, ezáltal csökkenthetjük a felügyelethez szükséges kamerák számát, ezzel pedig telepítési időt és költséget spórolunk meg.


A négy független 5MP CMOS érzékelővel felvértezett MA9321-EHTV IP kamera a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja a video felügyelet területén. Minden érzékelő 3,7 – 7,7 mm fókusztávolságú, ezenkívül 3 tengely, valamint kör alakú sínpálya mentén is állítható, ezzel biztosítva a teljes 360°-os lefedettséget. A fenti paraméterek lehetővé teszik az MA9321-EHTV számára, hogy egyetlen IP cím alatt olyan átfogó videókat biztosítson, melyek ideálissá teszik olyan helyeken történő használatra is, mint például folyosók kereszteződése, épület sarkok, parkolóházak és bevásárló központok.


Az MA9321-EHTV mechanikus IR szűrővel és WDR Pro technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a kamera páratlan képminőségének fenntartását a nagy kontrasztú környezetek esetén. Továbbá az MA9321-EHTV a VIVOTEK Smart Stream III technológiáját és a H.265 tömörítési eljárást alkalmazza, amely a sávszélességet akár mint 90%-kal is csökkentheti, miközben a hagyományos, intelligens stream nélküli H.264-hez képest kiváló képminőséget biztosít.

A sokoldalúsága mellett az MA9321-EHTV IP66 besorolású és IK10 minősítésű robusztus tokozással van ellátva, így a kamera ellenáll az esőnek és a pornak, valamint védelmet biztosít vandalizmus, vagy szabotázs ellen is.

Főbb jellemzők:

- 20 MP tényleges felbontás (4x5MP)
- 4 független szenzor, külön állítható nézet
- 30 fps (2688 x 1920) szenzoronként
- távoli fókusz
- H.265 tömörítés
- mechanikus IR szűrő
- Smart Stream 3
- SNV (Supreme Night Visibility)
- WDR Pro
- IP66 és IK10

Tekintse meg a terméket webáruházunkban IDE kattintva.

További információ:
Alphasonic Kft.
Gyarmati Bálint (Biztonságtechnikai üzletágvezető)
+ 36 88 33 109
security@alphasonic.hu

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában